- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
Söylediklerini uygulıcsm gelişmeleri salarım buraya vakit ayırdığın için teşekkürlerDostum 4 yildir body yapiyorum ve ayni zamanda besyo okuyorum bildigim kadariyla sana aciklayacagim aksam yemeklerinde doyduktan bak doyduktan sonra diyorum ustune 1.5 litre su icmeye zorla biraz zor olucak ama yapicak birsye yok icmelisin bunu iki hafta yapip sonra yemekten sonra su icmiceksin miden genisledigi icin daha fazla yeme istegi olusacak
Supplament olarak gainer kullanmani oneirirm gainer + creatine kullana bilirsin creatin vucudunda (kasinin icinde) su tutup seni daha hacimli gostericektir gainer ise sana karbonhidrat iciricek bi sabah bi aksam icerek ayda 5 kiloya yakin alabilirsin fazla abartma bagirsaklara zarar yarata bilir
Protein tozu almana gerek yok zaten sporu evde yapan birirnin verebilcegi hasar ortada ve gunluk 3 4 yumurta ayriyetten aksam tavuk yoyebiliyorsan protein tozu senin icin gereksiz olur
Vitamin almak isteesen de multi vitamin haplari satiliyor onlardan alip bi kerede bitire bilirsin iyi gunler umarim yardimci olmusumdur
Ve uc ay kisa bir sure bunu bir yil yapip eski fotolarina bakip ne kadar gelsitigini ancak o zaman anlayacaksindir bol sans simdiden