Ultra Üye
hayır benim herhangi bir sıkıntım olmadıPro sürümünde güncellemeleri devre dışı bırakamadıkarlı için çok sıkıntı yaşayanları sundum.Siz bir sıkıntı yaşadınız mı ?
hayır benim herhangi bir sıkıntım olmadıPro sürümünde güncellemeleri devre dışı bırakamadıkarlı için çok sıkıntı yaşayanları sundum.Siz bir sıkıntı yaşadınız mı ?
Teşekkürler görüşün için.rica ederim pro ile gelen birsürü gereksiz seçenekler var ve işletim sistemini yoruyor home adı üstünde en sade ve stabil çalışan fazla yormayan özelliklere kapalı olan sürümdür benim bilgisayarımda gayet iyi fakat home sürümünü kullanıyorum
64 bit destekliyorBenim bilgisayar iyi olduğu halde windows pro kullanmıyordum. Home olanı kuruyordum hafif olsun diye. Sen windows 10 home kur single language olsun. Bu arada 64 bit destekliyorsa sakın 32 kurma
Güzelliği açısından sıkıntı yokta sistem açısından sıkıntılı galiba win 10 proWindows 10 Pro kullan gayet güzel
tnctr sitesine gir. Orda windows 10 home single language x64 olanı bul. Sade olsun ek hiçbirşey olmasın ona dikkat et. hafif windows vs hikaye. hadi kolay gelsinTeşekkürler görüşün için.
Post automatically merged:
64 bit destekliyor
O zaman windows 10 home 64 bit Türkçe iso dosyasını indirip kuruyorum.
Teşekküler bro sanadatnctr sitesine gir. Orda windows 10 home single language x64 olanı bul. Sade olsun ek hiçbirşey olmasın ona dikkat et. hafif windows vs hikaye. hadi kolay gelsin![]()
dostum öyle bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum zira bu videoya bakmanı öneriyorumPro sürümünde güncellemeleri devre dışı bırakamadıkarlı için çok sıkıntı yaşayanları sundum.Siz bir sıkıntı yaşadınız mı ?
Post automatically merged:
Hangi oyunda fps sorunu yaşadın ?
Anlaşıldı.eyw dostum. bittiğinde alıntı yaparak akıcı mı nasıl olduğunu söyle merak ettim
Teşekkürler.dostum öyle bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum zira bu videoya bakmanı öneriyorum
SSD bulunmuyorsa Windows 10 dışındaki sistemleri kullanmanızı tavsiye ederim. Uzun süre HDD ile Windows 10 kullandım fakat sistemdeki ağırlık gözle görülür şekilde hissediliyordu.