CnaxyTR' Alıntı:Aynı Özellikler Dword Vip Hack v7.2'dede var ordan isteddigini açarsın daha kolay olur senın için.
ƒαякєтмєz' Alıntı:CnaxyTR' Alıntı:Aynı Özellikler Dword Vip Hack v7.2'dede var ordan isteddigini açarsın daha kolay olur senın için.
Dword Vip Hack v7.2'de Bazı Sıkıntılar Var Mesela Reboot Karakteri Kullanıyorum Kurt Vurmuyor Ama Klan Ws'lik'de Böyle Sıkıntılar Yok Bana Yetiyor.
princesoap' Alıntı:ƒαякєтмєz' Alıntı:Dword Vip Hack v7.2'de Bazı Sıkıntılar Var Mesela Reboot Karakteri Kullanıyorum Kurt Vurmuyor Ama Klan Ws'lik'de Böyle Sıkıntılar Yok Bana Yetiyor.
aynen
EmirhanPatron' Alıntı:princesoap' Alıntı:
Kardeş ben bişey bilmek istiyorum g tuşuna basıyorum ama silah yere atmıyor onu nasıl çöze bilirim bi bilginiz varmıı yardımcı olursanız tşk.
ƒαякєтмєz' Alıntı:EmirhanPatron' Alıntı:Kardeş ben bişey bilmek istiyorum g tuşuna basıyorum ama silah yere atmıyor onu nasıl çöze bilirim bi bilginiz varmıı yardımcı olursanız tşk.
envanter veya karakter hilesini açtıysan silah yere atılmaz
belki ilerde olabilir ama sanmam.EmirhanPatron' Alıntı:ƒαякєтмєz' Alıntı:envanter veya karakter hilesini açtıysan silah yere atılmaz
Haklısın ama bunu bi çözümü yokmu klan ws hile atılıyor biliyorum
EmirhanPatron' Alıntı:princesoap' Alıntı:
Kardeş ben bişey bilmek istiyorum g tuşuna basıyorum ama silah yere atmıyor onu nasıl çöze bilirim bi bilginiz varmıı yardımcı olursanız tşk.