RedMen' Alıntı:Kardeşim Eğer Kodlayacak Olan Varsa Kodlar Atar Zaten Lütfen Böyle Gereksiz Konular Kasmayınız*
yakup4444' Alıntı:RedMen' Alıntı:Kardeşim Eğer Kodlayacak Olan Varsa Kodlar Atar Zaten Lütfen Böyle Gereksiz Konular Kasmayınız*
kardeş acil yazıyo bekleyemem kimsenin şeyini
RedMen' Alıntı:yakup4444' Alıntı:kardeş acil yazıyo bekleyemem kimsenin şeyini
Hile 5 Dakikada Kodlanmıyor Zaten Kodlarlarsa Atarlar Diyorum Kardeşim
yakup4444' Alıntı:RedMen' Alıntı:Hile 5 Dakikada Kodlanmıyor Zaten Kodlarlarsa Atarlar Diyorum Kardeşim
hileye herşeyi koyun demiyorum kardeşim 5 dk değil 2 dk dada kodlanır bitek kp hack olacak
saliher25' Alıntı:yakup4444' Alıntı:hileye herşeyi koyun demiyorum kardeşim 5 dk değil 2 dk dada kodlanır bitek kp hack olacak
2dk'da kodlanan bir şeyse kendin yapabilirsin![]()
yakup4444' Alıntı:saliher25' Alıntı:2dk'da kodlanan bir şeyse kendin yapabilirsin![]()
kendim yapabilsem buraya atarmıyım ??
saliher25' Alıntı:yakup4444' Alıntı:kendim yapabilsem buraya atarmıyım ??
peki nasıl yapıldığını bilmediğin bir şeyin 2dk'da yapıldığını nasıl biliyorsun ?![]()
yakup4444' Alıntı:saliher25' Alıntı:peki nasıl yapıldığını bilmediğin bir şeyin 2dk'da yapıldığını nasıl biliyorsun ?![]()
çünkü hile kodladım bir ara çok konuşuyorsun
saliher25' Alıntı:yakup4444' Alıntı:çünkü hile kodladım bir ara çok konuşuyorsun
zaten hile kodladıysan önceden,şimdide kodlayabilirsin,ayrıca doğru sen hile yapınca bize bildirim geliyo değil mi ?
hamzakral133' Alıntı:Errr Çalışıyo Lann sağolun tşk![]()
![]()