wolftü Player.txt Kodları Ban Ve Fix Yemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M.Kemal ATATÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yp Bugu 

1-İlk olarak wolftü oyununun kurulu olduğu dizine girip, profiles adlı dosyaya giriyoruz.

2-Player.txt adlı not defterine giriyoruz.

3-CTRL+F yaparak arama yerine GORE yazıyor ve sonrakini bul butonuna tıklıyoruz.

4-GORE yazan yerin yanında 1 yazıyor onu 0 yapıyoruz.
kaydedip çıkıyoruz.

- Seri GP Kasma Bugu

1-) İlk Olarak wolftü Oyunun Kurulu Olduğu Dizine Girip , Profiles Adlı Dosyaya Giriyoruz.

2-) Playet.txt Adlı Not Defterine Giriyoruz.

3-) CTRL + F Yaparak Arama Yerine [Deathmatch] Yazıyoruz ve [Deathmatch] Kısmından Run Speed i 130 Yerine 80 veya 50 Yapıyoruz Fazla Yaptığınız Taktirde Ban Yersiniz .

Lag Hack Gibi BiR Bug :

Ne İşe Yarar ?

Bir Adam Öldürdüğünüz Taktirde Öldürdünüz Saymaz 2. Bir Adamı Öldürürsünüz veya Daha FAzla Öldürürsünüz ve Ölürsünüz Öyle Sayar Hem Combo Fazla hemde Fazla Sp Kazanırsınız. Öldüğünüzde Sayılır

1-) İlk Olarak wolftü Oyunun Kurulu Olduğu Dizine Girip , Profiles Adlı Dosyaya Giriyoruz.

3-) CTRL + F Yaparak Arama Yerine [Deathmatch] Yazıyoruz ve [Deathmatch] Kısmından Run Speed ‘ i 130 Yerine 150 veya 180 Yapıyoruz Fazla Yaptığınız Taktirde Ban Yersiniz

- Crosshair Bugu

Bunu Pointer ve Value İlede Kodluyabilirsiniz. Ama Kodlamaktan Daha Kolay Bir Yöntem Var ve Bug Fix Yemiyor .

Yapımı :

1-) İlk Olarak wolftü Oyunun Kurulu Olduğu Dizine Girip , Profiles Adlı Dosyaya Giriyoruz

3-) CTRL + F Yaparak Arama Kısmına CrosshairStyle Yazıyoruz 0 veya 1 Yazan Yere Şunları Yazabilirsiniz Önerilerim : 20 , 700 , 90

Ayliminayt
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Alıntı yaz bari ben zaten paylaşmıştım?

M.Kemal ATATÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben Başka Siteden Buldum Kardeşim Sen Sanki Kendin Buldun !!

Ayliminayt
Süper Üye
9 HİZMET YILI
HardPlayer' Alıntı:
Ben Başka Siteden Buldum Kardeşim Sen Sanki Kendin Buldun !!

Bakarsan ben alıntı yazmışım kardeşim sen burda kendi emeğinmiş gibi yazıp bide rep istiyosun 
                                                              http://memoryhackers.org/images/arkaplanlar/imza.png 

tumblr_static_filename_640_v2.gif

KANDIRDIM ZA ! blinded by the dark

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...