- Yasaklandı
Banlı Üye
bendede ezreal bozuk ya.beyler ezreal oynayım dedim pişman oldum bir tek bende mi çok kötü durumda ?
bendede ezreal bozuk ya.beyler ezreal oynayım dedim pişman oldum bir tek bende mi çok kötü durumda ?
bunu bende duymak istiyorumbilgi edinebilmek adına soruyorum bozuk olan çarlar hangisi rank da laneme göre ban atacağım
kalista ezreal başka bi hero duymadım şuana kadar vayne felan rahat ettirmezmikral sende vex banla veya karşına çıkıp senin moralini bozan heroyu banla bu şekilde çözüm ara
Post automatically merged:
bunu bende duymak istiyorum
Post automatically merged:
bozuk olan çarlar hangisi hangi herolarla rahat edebiliriz öğrenebilirmiyim ?
Config yükledin di mi? Ayrıca oyun içinde FPS ve MS göstergelerin de açık olmalıboşluğa bastıgın zmaan dodgelemeye çalışınca sapıtıyor o sorun yeni heroları zaten dodgelemiyor zaten direk anlaşılıyo sc olduğu
Böyle yorumlar yazmaya çok devam etme benceçok uzun yazmışsınız okumaya üşendim kanks
ezreall oynanmaz agabendede ezreal bozuk ya.
kanka zaten adam demiş atmasını istiyorum full + full oynamak istiyorum diye ama bencede pozisyon bilgiside baya katkılı oyundave de cok fazla dodge attigi zaman karsi taraf anliyor sc olduğunu
sc de en alttan üstteki seçenekte zoom tracker var ordan istediğin gibi ayarlayabilirsinZoom nasıl yapılıyor
hocam alın midde viktoru keyfinize bakın free wininizi alınezreall oynanmaz aga
oynadığın çara bağlı 1v5 atabilecek çarlar var düzgün pozisyon alırsan scyle çok rahat 1v5 atarsın ve ayrıca full + full oynarken 1v5 atamayabilirsin benden söylemesiSadece script oynayıp full+full yapayım her maç win desende olamayabiliyor dostum şuan sadece sc win getirmiyor
sebebini söylermisin ?Zoom kullanmayın önermem