burada belirttiklerinin hiçbirini yaşamadım sadece şu sorunun cevabını biliyorum 4-5 kere tekrar açmam gerekiyor demişsin bunu düzeltmek için scripti her başlatmadan önce %temp% yerinden prefecthi komple sil aç scripti düzelcektir- WSReborn kullanırken bazen oyun içindeyken bağlantım kopuyor fakat sorun benden kaynaklı değil, internet bağlantımda herhangi bir sorun yok. Bu kopukluk hemen düzelse de geri bağlandıktan sonra char hiçbir şekilde skill atmıyor, sadece düz vuruş yapıyor. Elle bile skill atamıyorum. Ancak oyundan çıkıp tekrar girince düzeliyor. Bu sorunu LPReborn da hiç yaşamadım.
- Bir diğer karşılaştığım sorun ise hileyi bazen inject edebilmek için 4-5 kere tekrar açmam gerekiyor. İnject ediyorum hile kapanıyor, tekrar açıp tekrar deniyorum yine kapanıyor. Bu da bazen oluyor bazen olmuyor. Tahminim bu sorun ram yetersizliği ile alakalı olabilir ama emin değilim.
- Bir diğer sorun aslında kullanıcı hatası kaynaklı. Gün içinde 5 oyun atıyorsam 1 oyunda yanlışlıkla wsreborn yerine lpreborn inject ediyorum. Bu dalgınlık ile yapılan bir hata olsa da eminim bunu tek yaşayan ben değilimdir. Site tasarımında ufak bir değişiklik ile bu hatanın önüne geçebiliriz bence.
Windows 10 22H2Windows sürümün nedir ben kullanırken 3 4 tefa açma gibi sorunlar yaşamadım bağlantı problemi de olmadı şimdiye kadar yazılımsal sıkıntı olabilir mi format atmayı denedin mi
keşke bu işlemi script otomatik olarak arka planda yapsaburada belirttiklerinin hiçbirini yaşamadım sadece şu sorunun cevabını biliyorum 4-5 kere tekrar açmam gerekiyor demişsin bunu düzeltmek için scripti her başlatmadan önce %temp% yerinden prefecthi komple sil aç scripti düzelcektir
ben de aynı sürümü kullanıyorumWindows 10 22H2
Post automatically merged:
keşke bu işlemi script otomatik olarak arka planda yapsa
22h2 hiç kullanmadım genellikle sürümü düşük tutuyorum hileler daha stabil çalıştığı için belki de sen de öyle yapmalısınWindows 10 22H2
w10 1909 a düşürebilirsin veya 1809 a falan ben memnunum 22H2'denWindows 10 22H2
ben bu sorunu yaşamadım hiçBoşluk tuşuna bastığınızda aralıksız adamı kovalıyor senin yön vermeni iplemiyor
Kule altına giriyor kovalıyor bendeben bu sorunu yaşamadım hiç
bilmiyorum hiç yaşamadım ama ilerde hepsi düzeltilirWSReborn kullanırken bağlantı kopması olabiliyor
Bu sorunu daha önce başka sclerde yaşamıştım sanırım, orbwalker ile alakalı bir durum. Eğer çok hızlı yaptıysan, hızını falan arttırdıysan ondan dolayı oluyor olabilir.- WSReborn kullanırken bazen oyun içindeyken bağlantım kopuyor fakat sorun benden kaynaklı değil, internet bağlantımda herhangi bir sorun yok. Bu kopukluk hemen düzelse de geri bağlandıktan sonra char hiçbir şekilde skill atmıyor, sadece düz vuruş yapıyor. Elle bile skill atamıyorum. Ancak oyundan çıkıp tekrar girince düzeliyor. Bu sorunu LPReborn da hiç yaşamadım.
Sağ ol dostumburada belirttiklerinin hiçbirini yaşamadım sadece şu sorunun cevabını biliyorum 4-5 kere tekrar açmam gerekiyor demişsin bunu düzeltmek için scripti her başlatmadan önce %temp% yerinden prefecthi komple sil aç scripti düzelcektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?