5 Haz 2020 #1 fireman45 F Üye Katılım 4 Haz 2020 Mesajlar 49 Tepki puanı 0 6 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap valorant 'ın sitesinden install dosyasını indirdim . fakat açarken bu karşıma çıkıyor ve giremiyorum NOT: mesaj kasmak istiyenleri raporluyorum lütfen bilgi verecekler mesaj yazsın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap valorant 'ın sitesinden install dosyasını indirdim . fakat açarken bu karşıma çıkıyor ve giremiyorum NOT: mesaj kasmak istiyenleri raporluyorum lütfen bilgi verecekler mesaj yazsın
5 Haz 2020 #2 zschusschen Z Üye Katılım 13 Mar 2018 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Microsoft Visual C++ paketlerinde bir sorun olabilir. Hepsini kaldırıp tekrar indirip kurmanı öneririm. Oyla 0 Olumsuz oyla
Microsoft Visual C++ paketlerinde bir sorun olabilir. Hepsini kaldırıp tekrar indirip kurmanı öneririm.
5 Haz 2020 #3 4444margena 4 Onaylı Üye Katılım 31 Ara 2017 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Yaş 23 8 HİZMET YILI Riot hile koruyucu bir program indiriyo valorantla birlikte komple valorantı silip geri yükle belki olur Oyla 0 Olumsuz oyla
Riot hile koruyucu bir program indiriyo valorantla birlikte komple valorantı silip geri yükle belki olur
5 Haz 2020 #4 karalanet78 K Üye Katılım 3 Haz 2020 Mesajlar 47 Tepki puanı 0 Yaş 27 6 HİZMET YILI Microsoft Visual C++ paketlerinde bir sorun olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla