- Yasaklandı
Banlı Üye
en uygunu phytonyazılım öğrenmek için hangi dilden başlamalıyım c++ başlangıç için uygun bir dilmi, yoksa python'dan mı başlamalıyım.
en uygunu phytonyazılım öğrenmek için hangi dilden başlamalıyım c++ başlangıç için uygun bir dilmi, yoksa python'dan mı başlamalıyım.
visiual studio ile c# başlayazılım öğrenmek için hangi dilden başlamalıyım c++ başlangıç için uygun bir dilmi, yoksa python'dan mı başlamalıyım.
knk söyle diyim her yazılım dilinin alanı farklıdır birisi web için birisi uygulama için varda var ben ilk başta c# ile başladım 5 yıldır yazılımla uğraşıyorum illa yok 2 dil öğreniyim 3 dil öğreniyim diye bir şey yok zaten c++ hiç girme ben sana diyim çok ilerde girersin emin ol yazılımdan soğursun program falan yazmak istiyorsan c# gayet ama gayet iş görür zaten c# öğrendinmi genellikle yazılım dillerini kavramış oluyorsun zaten c# yazdınmı javada öğreniyorsun ve emin ol c# veya java ile bir sürü iş var illa bir sürü dil öğrenmene gerek yok pyhton daha çok yapak zeka odaklı yememişler içmemişler yapay zeka için kod hazırlamışlar c# java ve pyhton gayet kolaydır ama pyhton c# ile javadan farklı onu söyleyim kısacası şu c++ hiç bulaşma şuanlık en azından pyhton veya c# ile devam et orasıda sana kalmışyazılım öğrenmek için hangi dilden başlamalıyım c++ başlangıç için uygun bir dilmi, yoksa python'dan mı başlamalıyım.
Eyvallah knk bende düşünüyodumKendini ne konuda değiştirmek istiyorsun site yapıp satmak mi bir oyunda hile yapıp insanlara paylaşmak mı bunun tercihi sana ait. Fakat dil öğrenmek kolay degil 6 ay dayana bilirsen en iyi şekilde öğrenmiş olursun sıkıla bilirsin bu gayet normal ama filimlerdeki gibi olmuyor hemen öğreneyim yapayım. Bence sen önce ne konuda ilerlemek istiyorsun onu araştır belki yazılım yerine siber güvenlik alanında yürüyebilirsin geleceği açık bir meslek.