Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabiki her adımın başı zor olur ama bu işlemlerin adımların devam etmesi yavaşça alistirir bir gün bakmışsın yazılım zor iş lafını bir kenara atarsin ama bırakmama bikmama gibi işlerde var
değil aksine zaman ayırdıkça daha da kolaylaşıyor ama kendini zor dillerden başlayarak pes ettirme eğer ingilizcen iyi ise python çok iyi başlangıç olabilir senin için
Emeksiz ekmek olmuyor dostum. Öncelikle yazılım dilini iyi okuyabilmen gerekli ufak çaplı kendimce araştırma yapmıştım. Şöyleki yanlış yazdığın boşluk tuşunu bile saatlerce çözmeye çalışabilirsin
Yazılım alanında merakın varsa bu işi yapan adamları youtubeden izleyebilirsin işin zorlukları ve bir yazılımcının bir günün nasıl geçtiği tarzı videolar var bakmanı tavsiye ederim.
İlk bakıldıgında uzaktan zor gibi gozukebilir ama anlayıp ogrendiginde gercekten kolay ben site kodluyorum ve cok basit geliyor uzun zamandir yaptigim icin
vaktin bolsa yada o isi seviyorsan zor asla gelmez adam gibi oturup ogrenip sonra o yazilim üstünde durucaksan yaparsın ama öğretiyorlar aa yapamam zor dersen olmaz o zaman ilk basta bırak. Burada zor yada kolay diyen insanlar olabilir onlara bakarak degil kendin deneyerek kendin'i test etmen lazim gormen lazim.