Yazılım mühendisiği okuyacaksan dersler vs. ağır gelebilir ancak eğlenceli şekilde kendin öğreniyorsan zorlamaz.Yazılımı gördüğümde sanki bulmaca çözüyormuşum gibi geliyor. Sizce yazılım zor iş mi?
Yazılım mühendisiği okuyacaksan dersler vs. ağır gelebilir ancak eğlenceli şekilde kendin öğreniyorsan zorlamaz.Yazılımı gördüğümde sanki bulmaca çözüyormuşum gibi geliyor. Sizce yazılım zor iş mi?
zevkle ve eğlenerek yaparsan gayette eğlenceli oluyor.Yazılımı gördüğümde sanki bulmaca çözüyormuşum gibi geliyor. Sizce yazılım zor iş mi?
Python öğrendikten sonra adım adım zor değil fakat işini yapıcaksan insanın kafasını cidden yoruyorYazılımı gördüğümde sanki bulmaca çözüyormuşum gibi geliyor. Sizce yazılım zor iş mi?
Tek bir yazılım dilinde uzmanlaş çok kolay gelecektir. Ben sadece java kullanıyorum mesela ve yazılımı yaparken yaptığının kataloğu hep yanında bulundurYazılımı gördüğümde sanki bulmaca çözüyormuşum gibi geliyor. Sizce yazılım zor iş mi?
kursuna git okuluna git ogrenirsinYazılımı gördüğümde sanki bulmaca çözüyormuşum gibi geliyor. Sizce yazılım zor iş mi?
kesınlıkle HAYIR aksını soylemeyen adım bıle atmamıstır oncelıkle uygun dıl ıle baslayıp ogrenırsen baska bır dıle gecınce ordakı komutlar dıger dılıde tamamlar ve bır bakmıssın ıstedıgın herseyı yaparsınYazılımı gördüğümde sanki bulmaca çözüyormuşum gibi geliyor. Sizce yazılım zor iş mi?