Yazılım zor iş mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
amcam yazılımcı ona sordum yazılımcı olmak zormu diye bıkmassan sabredersen belli bir süre sonra kolay gelir dedi

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
KNK zor iş bir sürü yazılım dili var yan sıkıntı

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yazılım zor iş evet fakat yapabilmek için dahi çocukken başlaman filan gerekmiyor kankam. stackoverflow sitesine girebilecek kadar beynin varsa her şeyi halledersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Yazılımı gördüğümde sanki bulmaca çözüyormuşum gibi geliyor. Sizce yazılım zor iş mi?
Tek bir yazılım dilinde uzmanlaş çok kolay gelecektir. Ben sadece java kullanıyorum mesela ve yazılımı yaparken yaptığının kataloğu hep yanında bulundur :D herkes öyle yapıyor..

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hayır yeni bir dil öğreniyorsun ama baslıcam dersen html den basla

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar emek sarfedince ekmek olmadığını hepimiz biliyoruz boş edebiyata gerek yok bence adam zor mu diye sormuş :D

Programa dillerine alışmak zaman alabiliyor ama bence yazılım öğrenirken önündeki projeyle senin aranda kurduğun bağ önemli, bazen saatlerini onun üzerinde geçirebilirsin. Cs valorant lol oynuyorum diyen arkadaşlar hemen yazılım işlerine bakıp pc üzerinden para kazanmak istiyor ama zorluk işinin püf noktası tamamen sende bitiyor. Unutmamak gerek ki bu işi yapan 30 40+ adamlar artık bu sektörde iş bulamayıp kendi işlerini kuruyor genelde, yazılımda her zaman genç ve kreatif düşünebilecek genç nesile ihtiyaç var. Ben 40 yaşındayım tüm dillerdeki hataları çözüyorum diyen adamlar bu sektörde fosilleşiyor bence.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
internette güzel videolar var temel şeyleri anlatan ve basamak basamak öğrenebileceğin ordan izlersen yavaş yavaş öğrenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Her iişin zorluğu var fakat yeni nesilde istediğin yerde istediğin kodu bulabiliyorsun sadece değiştirmen yeterli oluyor, hatta şuan binler kazanan adamların çoğu javasc bilmiyor bile

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
her işin bi zorluğu vardır senin gayretine bağlu bu youtubede dersler var anlatıyolar izlemenei tavsiye ederim ama youtubeden öğrenemem diyorsan kurslar var sadece pahalı onlarda

Üye
4 HİZMET YILI
en kolayı python, bu işlerde yenisen python la başlamanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka bilişim okuyom internettten izleme yerine kendin yapmaya calıs en iyi oyle ögrenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yazılımı gördüğümde sanki bulmaca çözüyormuşum gibi geliyor. Sizce yazılım zor iş mi?
kesınlıkle HAYIR aksını soylemeyen adım bıle atmamıstır oncelıkle uygun dıl ıle baslayıp ogrenırsen baska bır dıle gecınce ordakı komutlar dıger dılıde tamamlar ve bır bakmıssın ıstedıgın herseyı yaparsın

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Emek ve sabır isteyen bir meslek dalı. İşinin ustası olursan kolaylasır her şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...