Yeni bilgisayar sonrası oyun oynama isteğinin sönmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
40 bin TL'ye PC aldım. Hiçbir şey oynayasım yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kedi ulaşamadığı ciğer mundar dermiş. Herkes yaşamıştır. Amacına ulaşıp o başarı hissini tattıktan sonra devamında olanlar bir anlam ifade etmemeye başlar.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
öyle oluyor pc yokken tüm oyunları oynamak istiyosun olunca hiçbr oyun sarmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kedi ulaşamadığı ciğer mundar dermiş. Herkes yaşamıştır. Amacına ulaşıp o başarı hissini tattıktan sonra devamında olanlar bir anlam ifade etmemeye başlar.
kesinlikle katılıyorum, bize keyifli gelen şey 20 fps oynadığımız oyunlar ve para olmadığı için korsan ulaştığımız oyunlarmış. ben de bunu acı bir şekilde öğrendim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Herkeste öyle popüler oyunlara bak belki sarar olmadı 40K verip sadece bir telefonun bile yetebildiği yayıncıların açtığı yayınlara git

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
uzun sure ucuz bi laptopla baslamistim cok fazla oyun oynuyodum cesit cesit ama sıkilimiyordum sonra yeni pc aldim buyuk bi istekle ve artik sadece valo oynuyorum ve isteksiz bi sekilde cok kotu bisi oyun oynama isteginin gitmesi sonucla buyuyoruz yani normal

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaş ortamın yoksa eğer ondan da sıkıcı geliyor olabilir tükenmişlik sendromu yaşıyorsun büyük ihtimalle

Üye
2 HİZMET YILI
o bende de oldu nedeni de borcu nasıl ödeyeceğimi kara kara düşünmemdi.

Üye
2 HİZMET YILI
bende aynı duyguya sahpim daha öncden düşük özeliklere sahip pc im vardı masa üstüm o varken derdim ki rdr2 mesela benim en sevdiğim oyunlardan birisidir iyi bir pc im olsun boş zamanımda başından kalkmam yapcak birçok şey bulurum gibi şeyler düşünürken şimdi o eski tat ve zevk kalmdığı icin bende bu durumdayım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşın yok muhtemelen dostum warband a başlayabilirsin bannerlord falan sarar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İlk başlarda ne yapacağını şaşırıyosun tabi ama sonradan açılıyor :D Youtube dan oyun videoları vs. izle şevkin geri gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hangi oyunları oynuyorsun rdr2 falan oyna varsa bence sarar çünkü bende sistem topladım 45k ya başta bananda sıkıcı geldi sonra güzel oyunlar indirip oynayınca baya sardı

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hikayeli oyunlar oynamadıysan oynamanı öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eskiden arkadaş ortamımızda veya çevremizde iyi bilgisayarı olan ama oyunları pek önemsemeyen insanlar vardı hayret ederdim nasıl umursamıyorlar oynamıyorlar diye ama daha sonra bende bir pc alınca anladım ki insanın hevesi kaçıpgidiyor aslında eskiler özülüyoruz

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Evet birşey eline geçtiği zaman kıymetsiz oluyor artık oynama hevesin kalmıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
elinde olmayan ulaşılamaz olan her şey cazip gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...