Yeni bilgisayar sonrası oyun oynama isteğinin sönmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ortam kur knk arkadaş bul kendine kafana uyan oyunları birlikte oynarsan solo dan çok çok fazla keyif alırsın bende uzun zamandır takılmıyorum dc de arkadaşlara mesela sıkılıyorum pc den

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bendede öyleydi sistemi almadan önce neler neler oynicam diyordum şuan spotifydan başka bir yere girmiyorum heves işte

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kötü pc ile arkadaşlar vardı eğleniyorduk bisürü oyun giriyorduk yeni aldım kimse etrafta yok oyun giresi de gelmiyor insanın

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende almadan önce çok planım vardı şimdi aldım satıp ipad mı alsam diyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
aynısı banada oldu kardeşim 2 hafta oluyor bilgisayarı alalı toplasan 3-5 oyun indirip 1 tanesini adam akıllı oynamışımdır

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynı durumu yasıyorum 50 k verdim super sistem aldım oyun oynamak istemıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Belli bir noktadan sonra kainatın en iyi bilgisayarı olsa sıkılıyorsun.. Biraz ara ver yine oynama isteğin gelir..

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kendim parçaları tek tek toplayarak sağlam bir bilgisayar topladım,ama başına geçince oyun arkadaşin olmayınca sıkılıyor insan,yaşımız ilerlerdi artık o oyun oynama zevki kalmıyor,böyle,bazen hayat düşüncesine girince o zevk kalmiyor.😕

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka aynı şeyi bende yaşıyorum eskiden sistem dizmeyi çok isterdim şimdi 4060lı sistem dizdim lol oynuyorum dediğinde dalga geçiyorlar hiçbir sey sarmiyor

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aynısı banada oldu, 40 bin tl ye laptop aldım, oyun oynadım bi süre ama artık oynayasım gelmiyor. Doyduk galiba bilmiyorum...

Üye
2 HİZMET YILI
Oyunları oynatamayan bir bilgisayarın olunca içinde kalıyor "Ah keşke düzgün bir pc olsa da oynasam" diyorsun. Eline geçince de bütün o istek ve arzunun imkansızlıktan kaynaklandığını fark ediyorsun. Gerçekten iğrenç bir duygu ama başına gelmeyen yoktur diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...