Youtube başlıcam öneriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba beyler bayanlar bu dönem sonu Youtube başlamak istiyorum oyun videoları vb. tarzı şeyler çekmek ve güzel içerik sunmak isterim size bir kaç adet sorum olacaktır soruyorum
1- Youtube de hangi tarz video çekmeliyim [oyun önerirseniz sevinirim]
2- Kamera ve mikrofon var mı güzel önerirseniz ( çok pahalı olmazsa iyi olur)
3-Bilgisayar için seçenek var mı bildiğiniz (fazla olmasın lütfen en fazla 3000 olsun)
4-Montaj programı bildiğiniz varsa
5-Düzenleme (Edit) Programı
5-Büyümem için kısa yol bilen varsa yazabilirse sevinirim
6-Site açmama gerek var mı
7-Kamera falan kullanmam şart mı sizin yorumunuza göre bakıçam
8-Tamneil (yanlış yazdıysam özür dilerim) video başlığı çok önemlimi
9-Fotorafları bulabileceğim
lütfen tek tek yazarsanız sevinirim şimdiden sağ olun bide son sorum abone olana abone olurum işe yarıyor mu ?
hepinizi çok seviyorum adamsınız kadınsınız lütfen yorum yazın benim için önemli

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1- Ne yapmak istiyorsan onu yap.
2- You Tubeye ilk başladığında kamera önermem. kamerası açık birşekilde şu nasıl yapılır videosu çekenlerin videosunu ben pas geçiyorum belli bi kitleye ulaştıgında açarsın zaten kameranı. Mikrofon ister n11 den trustun birçok çeşidi var ordan alırsın ister vatandan yada teknosadan alırsın.
3- YouTubede 3000 lirayı geçtim 1800 2000 2400 ye pc toplama videoları mevcut yazarsan çıkar. Donanım Arşivi yapıyor en çok bu videoları.
4- Sony Vegas Pro 13
5- Camtasia Studio 8-9
2 kere 5 yazmışsın ben 6 yazıyorum; Kısa yol diye birşey yoktur kardeşim ya prim yapacaksın yada 2-3 yılını vericeksin
6- Site açmana gerek yok yemek kanalı falan açmiyacaksan hjkasfjkasdgjkh
7- Hayır sakın öyle bi hataya düşme
8-Thumbnail olacak :D Video başlığı önemlidir, ilgi çekmesi gerek thumbnail ise küçük foto olarak geçer orayada milletin ilgisini çekicek şeyler koyarsan çok tıklanır (karı kız vs.)
9- Googleye yaz çıkar

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Edit programı olarak Sony Vegas Pro 14'ten başla. Diğer konulara pek hakim değilim onlara birşey diyemiyeceğim. :)

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
1- Youtube de hangi tarz video çekmeliyim [oyun önerirseniz sevinirim]
Cevap : Şuan Öncelik Rules Of Survival Mobil.PC Versiyonu Ve Minecraft Pc Mobil Versiyonu Pubg.The Long Dark Vs Popüler Diye Biliyorum.
2- Kamera ve mikrofon var mı güzel önerirseniz ( çok pahalı olmazsa iyi olur)
Cevap : Bunun Hakkında Bilgim yok
3-Bilgisayar için seçenek var mı bildiğiniz (fazla olmasın lütfen en fazla 3000 olsun)
4-Montaj programı bildiğiniz varsa
5-Düzenleme (Edit) Programı
5-Büyümem için kısa yol bilen varsa yazabilirse sevinirim
Cevap : Büyümen İçin Kardeşim Bir Kişinin Reklamına İhtiyacın Var Veya 2 kişi olarak Video Çekersen Veua Okula Gidiyorsan Çevrenden Destek Alarak Büyürsün.
6-Site açmama gerek var mı
7-Kamera falan kullanmam şart mı sizin yorumunuza göre bakıçam
Cevap : Youtuber Olarak İlla Kamera Olması Şart Değil Fakar İleride Kanalın Büyüyünce Biraz Kitle Yapınca İzleyicilerin Seni Görmek İsticek Mikrofon Şart Ama .
8-Tamneil (yanlış yazdıysam özür dilerim) video başlığı çok önemlimi
9-Fotorafları bulabileceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...