Seçkin Üye
mantıksız bence türk kitleye ulaşıp ingilizce yapmak iyi olmaz etkilişimin gene düşer baştan ingilizce kanal açıp daha iyi şeyler yapabilirsin.türkiyeden abone kasıp sonra kanalı ingilizce yapmak iyimi?(oyun kanalıdır) Şimdi ben denedim türkçe video atınca daha fazla abone ve like geliyor mesela 2215 izlenen videodan 82 abone geliyo 244 like geliyo 10dislike 12 yorum geliyo. ama ingilizce bir oyun videosu attığımdaysa 6260 izlenme 36 abone 116 beğeni 8 disslike 0 yorum geliyo. yani türkiyede daha fazla etkileşim oluyo daha fazla abone olup like atıp yorum atıyorlar. yani kanalı türkiye 100 bin-1milyon arası abone yapıp sonra ingilizce kanala çevirip full ingilizce atmaya başlasam mantıklı olurmu? kanalın abonesi olduğu için daha çok önerilir ve türkler videolarımı beğenir dahada çok öne çıkar ve ingilizce olduğu için tüm dünyaya önerilir sonra full yabancı abone kasmaya başlarım.
benim mesela 3000 abonem vardı türk ama video dili ingilizce yapıp attım türkiyeden değil,vietnamdan brezilya meksika taylanddan felan izlenmiş. aboneler türk diye türklere önermez video dili ingilizce sonuçta yani dünyaya önerir. etkileşim düşmez çünkü videolarda konuşma olmicak zaten, ve önemli olanda video dili, o ingilizceyse tüm dünyaya öneriyo. video başlığını ve açıklamasını ingilizce yapıp çeviri olarak ta türkçede yapabilirim yani türkiyede başlıklar türkçe gözükür ama dünyada ingilizce. ayrıca bir tane şey var mr beast ın videosu ülkeye göre seslendiriliyo onu bilmiyorum ama türkiyede izlerken video türkçe oluyo ingilterede izlerken ingilizce. shorts ile 10-100 bin türk abonesi filan yapıp sonra shorts ile full ingiliz abone toplamayı düşünüyommantıksız bence türk kitleye ulaşıp ingilizce yapmak iyi olmaz etkilişimin gene düşer baştan ingilizce kanal açıp daha iyi şeyler yapabilirsin.
bunu kendi düşüncenlemi yazdın yoksa bir kaynağın filan varmıbence baştan ingilizce kanal açmalısın dostum diğer türlü gene düşücek senin dediğin bi tık mantıksız geldi
takipçilere göre değil video diline göre öneriyo o ingilizceyse global olarak önerirmantıklı olmayabilir takipçiler türk olacağı için türklere önerecektir daha çok
türkler direk abone olup beğeniyor ama yabancılar daha zor abone oluyo, yani türkiyeden abone toplayıp sonra dünyaya açılmak daha iyi. zaten videolarda konuşma yok herkes izleyebilirDirekt İngilizce kanalla başlamak daha mantıklı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?