YouTube'da Türkçe oyun kanalını 100 bin aboneden sonra İngilizce yapmak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Videolarda konuşma yok, tüm dünya izleyebilir yani etkileşim düşmez. Yani bir de çeviri yapacağım, Türkiye'de Türkçe, dünyada İngilizce olarak gözükücek video başlıkları. Türkiye'den abone kasıp sonra kanalı İngilizce yapmak iyi mi? Oyun kanalıdır. Şimdi ben denedim, Türkçe video atınca daha fazla abone ve like geliyor. Mesela 2215 izlenen videodan 82 abone geliyor, 244 like geliyor, 10 disslike, 12 yorum geliyor ama İngilizce bir oyun videosu attığımdaysa 6260 izlenme, 36 abone, 116 beğeni, 8 disslike, 0 yorum geliyor yani Türkiye'de daha fazla etkileşim oluyor, daha fazla abone olup, like atıp yorum atıyorlar yani kanalı Türkiye 100 bin - 1 milyon arası abone yapıp sonra İngilizce kanala çevirip Full İngilizce atmaya başlasam, mantıklı olur mu? Kanalın abonesi olduğu için daha çok önerilir ve Türkler videolarımı beğenir, daha da çok öne çıkar ve İngilizce olduğu için tüm dünyaya önerilir, sonra Ful yabancı abone kasmaya başlarım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
mantıklı olmayabilir takipçiler türk olacağı için türklere önerecektir daha çok

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
türkiyeden abone kasıp sonra kanalı ingilizce yapmak iyimi?(oyun kanalıdır) Şimdi ben denedim türkçe video atınca daha fazla abone ve like geliyor mesela 2215 izlenen videodan 82 abone geliyo 244 like geliyo 10dislike 12 yorum geliyo. ama ingilizce bir oyun videosu attığımdaysa 6260 izlenme 36 abone 116 beğeni 8 disslike 0 yorum geliyo. yani türkiyede daha fazla etkileşim oluyo daha fazla abone olup like atıp yorum atıyorlar. yani kanalı türkiye 100 bin-1milyon arası abone yapıp sonra ingilizce kanala çevirip full ingilizce atmaya başlasam mantıklı olurmu? kanalın abonesi olduğu için daha çok önerilir ve türkler videolarımı beğenir dahada çok öne çıkar ve ingilizce olduğu için tüm dünyaya önerilir sonra full yabancı abone kasmaya başlarım.
mantıksız bence türk kitleye ulaşıp ingilizce yapmak iyi olmaz etkilişimin gene düşer baştan ingilizce kanal açıp daha iyi şeyler yapabilirsin.

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Harika bir etkileşim düşürme taktiği, aboneler türk ama kanal ingilizce biraz zor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
mantıksız kitlen 0lanır abonen düşer etkileşim alamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bence baştan ingilizce kanal açmalısın dostum diğer türlü gene düşücek senin dediğin bi tık mantıksız geldi

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
mantıksız bence türk kitleye ulaşıp ingilizce yapmak iyi olmaz etkilişimin gene düşer baştan ingilizce kanal açıp daha iyi şeyler yapabilirsin.
benim mesela 3000 abonem vardı türk ama video dili ingilizce yapıp attım türkiyeden değil,vietnamdan brezilya meksika taylanddan felan izlenmiş. aboneler türk diye türklere önermez video dili ingilizce sonuçta yani dünyaya önerir. etkileşim düşmez çünkü videolarda konuşma olmicak zaten, ve önemli olanda video dili, o ingilizceyse tüm dünyaya öneriyo. video başlığını ve açıklamasını ingilizce yapıp çeviri olarak ta türkçede yapabilirim yani türkiyede başlıklar türkçe gözükür ama dünyada ingilizce. ayrıca bir tane şey var mr beast ın videosu ülkeye göre seslendiriliyo onu bilmiyorum ama türkiyede izlerken video türkçe oluyo ingilterede izlerken ingilizce. shorts ile 10-100 bin türk abonesi filan yapıp sonra shorts ile full ingiliz abone toplamayı düşünüyom
Post automatically merged:

bence baştan ingilizce kanal açmalısın dostum diğer türlü gene düşücek senin dediğin bi tık mantıksız geldi
bunu kendi düşüncenlemi yazdın yoksa bir kaynağın filan varmı
Post automatically merged:

takipçilere göre değil video diline göre öneriyo o ingilizceyse global olarak önerir

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Direkt İngilizce kanalla başlamak daha mantıklı bence.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
gayet mantıklı ve daha kolay gelişirsin bence

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Direkt İngilizce kanalla başlamak daha mantıklı bence.
türkler direk abone olup beğeniyor ama yabancılar daha zor abone oluyo, yani türkiyeden abone toplayıp sonra dünyaya açılmak daha iyi. zaten videolarda konuşma yok herkes izleyebilir

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
iki kanal açıp aynı içeriğin ingilizce versiyonunu diğer kanala yükleyebilirsin

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
pek mantıklı olmaz takipçiler hepsi Türk. Zorla ingilizce'ye çevirmeyi çalışırsanız kanalınızın aboneleri düşüşü yola açabilir.
Çevirme yerine tek video hem İngilizce hem de Türkçe dilleri daha mantıklı olur.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
ingilizce oyun falan değil de bilgilendirici şeyler atarsan belki tutma şansı olabilir ama diğerleri tutmaz demiş sen bilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kral Bence Yapma Gercekten Kotu Olur Yani Bosuna Gider Takipcilerin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bence yapma dostum kötü olur boşa gider emeklerin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bana kalırsa kitle türkiyeden kanal yabancı saçma oluır

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aboneler türk olduktan sonra ingilizce içeriği neden izlesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...