Üye
Orjinal fiyatlarına bakıyorum uçuk kaçık ama yurt dışı malları öyle değil . Sizce güvenilir mi 5k'lık telefona 2-3k ödüyoruz ama elimizde kalır mı?
Eski kullanılmayan telefonların imeisini diğer yurtdışı telefonun üstüne atıyorlar.Kaçak satılanlar var imei falan attırıyorlarmış nasıl oluyo bu
imei kırılabiliyor fakat sıkıntı olabilir hiç demedim (hiç bir apple ürünü kırılmıyor sadece android cihazlar kırılabilir)Kaçak satılanlar var imei falan attırıyorlarmış nasıl oluyo bu
ortak dediğin mantıklı aynı masrafa geliyor çoğu telefondaöncelikle kendim yurt dışında kalıyorum yurt dışı telefonları kayıt ettirmek gerekiyor ve sim kartı sahibiyle pasaport sahibinin aynı olması gerekiyor diğer gibi kullanamazsın telefonu büyük bütçeli yani iphone cihazlarda 3-4 bin fark oluyor kayıt ve her şeyi yaptığında fakat samsung xiomi vs vs olan telefonlarda ise aynı fiyata denk geliyor iphonelardada her modelde 3-4 bin fark olmuyor sadece 12pro 12pro maxlerde kolay gelsin (kısaca elinde kalmasa bilene mantıksız garantili falan olur trde alırsan sadece 12pro ve üstü modellerde mantıklı)
knk onu bilmiyorum fakar burdaki arkadaşlarım 2-3 yıl önce telefon götürüp satıyorlardı gidip internetten alırsan gümrük vergisi olur fakat normal bir arkadaşına falan getirtirsen olmaz arkaşın kendime aldım diyip geçirirtelefonu yurtdışından alınca gümrük vergiyide istemiyor mu
Türkiyede pahalı olan telefonlarda çok fark oluyor adam bazı telefonlar var Türkiyede pahalı yurt dışında ucuz o yüzden onlarda fark olmuyorortak dediğin mantıklı aynı masrafa geliyor çoğu telefonda
knk imei nerde 50 tlye yapıyorsun kayıt ücreti (imei kayıt) 2bin kusur kırdırmadan bahsediyoesan her telefon kırdırılmıyorKnk ben kullandım sadece garantisi yok ve imei var 50 tl ye yaparsın
hangi telefonda bu kadar fiyat farkı var hangi cihazı kullanıyorsun yani?ben aldım yurt dısı gayet harika kullanıyorum suan burda 12 bin ödeyeceğime 6 bin veririm daha iyibu arada imei atılan modelleri almanızı tavsiye ederim
şuan zaten 3.5k trde benim yaşadığım ülkede 650birim para oda 2.5la çarpınca 1.3kya geliyor ve imei kırılısa 2.2k ödememiş oluyorsun baya iyi fakat normal bir şekilde pasaporta kayıt edilince aynı fiyata denk geliyor.bende duymuştum bunu arkadaş aldı Irak tan redmi not 9 pro 2 buçuk k ya gayet güzel çalışıyor da