Yurt Dışı Telefon kullanıcı yorumları?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pasaport olmuyormu kanka işte vergi dediğin
evet kanka pasaportla oluyor fakat vergisini ödeyim imei ancak öyle oluyor önceden telefon bayilerinden 80 liraya 100 liraya 4 5 aylık imei kayıt yaptırılıyordu fakat yeni yasa artık yasakladı çok sıkıntı oldu

ABOBA
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sınırda telefonun ımeı'sinin yeniden yazıldığı bir durum vardı.
Bu nedenle size tavsiyede bulunabilirim: Sınırı geçerken ana telefonu ve resmi bir Rus SIM kartını kullanmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
iemei olayları olmazsa alınması cok mantıklı ama ıste suanda kapalı dıye bılıyorum acarlar mı bılmıyorum yenı esım dıye bır sey cıkmıs onuda arastırmakta fayda var

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
herkez almak iştiyor ama zor o iş

evet kanka pasaportla oluyor fakat vergisini ödeyim imei ancak öyle oluyor önceden telefon bayilerinden 80 liraya 100 liraya 4 5 aylık imei kayıt yaptırılıyordu fakat yeni yasa artık yasakladı çok sıkıntı oldu
yani şimdi imei daha pahalı mı demek istedin
Post automatically merged:

iemei olayları olmazsa alınması cok mantıklı ama ıste suanda kapalı dıye bılıyorum acarlar mı bılmıyorum yenı esım dıye bır sey cıkmıs onuda arastırmakta fayda var
acarlar acmasalar bile pasaport kayit edersin daha ucuz olur halen

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kardeşim yurt dışından telefon alma pasaport olan bir kişinin üzerine yaparsan alabilirsin yani pasaporta yoksa türkiye'deki ile aynı fiyata geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
al kafana göre sıkıntı yok 13 kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
ıraktan aldım ben sana nereden geldi düz 13

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
benim çok yakın arkadaşımdı diyarbakırlı o halletti kar koymadı bana belki ondandır

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yurtdışından telefon alırsınız fakat belli bir süreden sonra telefon kapanır imei vergisini ödemek zorunda kalıorsunuz

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
note 9 pro xiamoi kullanıyorum 2 senedir sıfır sıkntı 2 adet aldık babamın telefonunun wifisinde sıkntı yokta benimki bazen wifiye 5 saniye 10 saniye felan geç bağlanıyor o kadar belki o telefonun sorunudur sıkntısı yoktur yani yurtdışı olmasıyla alakalı onun haricinde orjinal birebir aynı zaten oyun oynamam ama bi ara test etmiştim çoğu oyunda 0 sıkntı

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Note 10S kullanıyorum bir sorun yaşamadım, format attım mail değiştim vb hiç bir şey olmadı.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
iPhone 14 Pro Max Ve Xioami Note 11 Pro Plus 5G+ Aldım Yurt Dışından. Note 11 Pro İçin Kolay Birşey Yaptım Eski Bir Android Telefonumun IMEI Numarasını Kopyaladım Ve Onu Attım. Ancak Eski Android Telefonu İmha Etmem Gerekiyordu Ve Yaptım. Sonra İnternetten Bozuk Bir iPhone 5 TR Kayıtlı Telefon Aldım Onunda IMEI Numarasını iPhone 14 Pro Max'e Kopyaladım Ve iPhone 5'i İmha Ettim. Burda Olay Şu IMEI Olarak Android Cihazın IMEI Adresi ıOS'a işlemiyor. Tam Tersi Şekil Yine Aynı. Aynı Sistemde Olunca Birşeyler Yapılabiliyor Ve Satılabilir.
Sonuç Olarak, iPhoneyi Sattım Cebime 30Bin₺ Para Girdi. Note 11'ide Kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...