Yurt Dışı Telefon kullanıcı yorumları?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yurt dışından telefon alıp eimei attirip kullanan varmı ? veya satın alan piyasadan ? karşılaştığınız sorunları öğrenmek istiyorum birtane telefon varda alsam mı diye POCO F4 ama yurt dışı

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yurt dışından telefon alıp eimei attirip kullanan varmı ? veya satın alan piyasadan ? karşılaştığınız sorunları öğrenmek istiyorum birtane telefon varda alsam mı diye POCO F4 ama yurt dışı
ben note 10s aldım imei kendim atıyorum kalıcı bir şekilde diğer imei atılan telefonalrda format atınca imei gider imei sorunu yaşamak istemiyorsan note 10s al

DedXec
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
aga ben de istiyorum iphone 11 istiyorum ama imeisorunu yaşarım pasaporta kayıt yaptıramam diye korkuyorum

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aga ben de istiyorum iphone 11 istiyorum ama imeisorunu yaşarım pasaporta kayıt yaptıramam diye korkuyorum
kanka ben yurt dışı 13 aldım imei daha atmadim şuanda kapalı ama kesin olarak açmak zorundalar hadi açmadılar diyelim pasaport kayıt 2700tl + pasaport hiç bir şekilde kapanmıyor

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka eimei atmayı bilmiyom attırsam patlama ihtimali varmı?
Post automatically merged:

bir sıkıntı yaşadınmı hiç?
kanka telefon aynı sadece fiyat farkı var hiç bir sıkıntısı yok sadece 4 ay içinde kapanıyor kapandığında ya imei atıcan yada pasaport çıkartıcan ama pasaport kuralları da var yurt dışına çıkıp gelmen lazım bide telefonu pasaport a kayıt ettikten sonra 3 yıl başka telefon alamazsın e diyorsan ben almak istiyom imei attircan sürekli

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kanka telefon aynı sadece fiyat farkı var hiç bir sıkıntısı yok sadece 4 ay içinde kapanıyor kapandığında ya imei atıcan yada pasaport çıkartıcan ama pasaport kuralları da var yurt dışına çıkıp gelmen lazım bide telefonu pasaport a kayıt ettikten sonra 3 yıl başka telefon alamazsın e diyorsan ben almak istiyom imei attircan sürekli
onu soruyom işte kanka eimei herzaman mı attırcam yani 1attırınca ne kadar gidiyo mesela yani onu sordum bazıları bikere attırdım devam diyorda hiç patlamamış

Bilirsin insanlar değişmez değişen zamandır
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Note 10 s tercih ederim bu konuda

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
mediatek islemci sorun yaratir arastirip satin alin ben aldim imei atarken telefon suan yanimda yatiyor ben bunu kendim denedim telefoncu atar illa ki ama hata yapa yapa android ile ilgili her seyi ogrendim ayriyetten yurt disi telefonlarda imei atildiktan sonra ilk aydan sonra guncelleme yaparsan telefonu twrp ye atma riski var islemciden islemciye degisiyor + olarak twrp ye atarsa acmak icin format lazim telefonu.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
mediatek islemci sorun yaratir arastirip satin alin ben aldim imei atarken telefon suan yanimda yatiyor ben bunu kendim denedim telefoncu atar illa ki ama hata yapa yapa android ile ilgili her seyi ogrendim ayriyetten yurt disi telefonlarda imei atildiktan sonra ilk aydan sonra guncelleme yaparsan telefonu twrp ye atma riski var islemciden islemciye degisiyor + olarak twrp ye atarsa acmak icin format lazim telefonu.
yani güncelleme yapmamalıyız öylemi

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hayir telefoncuya sor imei attirdigin yere oyle yap eger evet diyorsa yap yok diyorsa yapma ama guncellemeyi onlar yapar ben mesela guncelleme yapma olayinda ustayim artik
azonce birisi şey dedi eimei 3-4 ay sonra patlıyor ömür boyu gitmiyormu bu hocam

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
azonce birisi şey dedi eimei 3-4 ay sonra patlıyor ömür boyu gitmiyormu bu hocam
patlamaz tabii sen saglarsan imei attirirken yapman gereken evde eski telefon bulup onuda adama vermen adama sey dicen bu telefonun imei sini atarmisin diyeceksin o imei yi atican imei atilinca telefonu geri alican ikisini de sonsuza kadar gitmez

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
benım dayım almıştı eımeı ni uzatıp kullanıodu sonra banada aldı bende kullandım hiçbir sıkıntısı yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...