Yüzme gözlüğü buharlaşıyor [Yarım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
dostlar ben havuzda gözlük ile yüzerken gözlük buhar oluyor suya sokuyorum bi süre sonra yine buharlaşıyor bunun için sıkabileceğim bi sprey falan varmıdır veya başka bi yöntem varmı?

Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gozluklerinin iki tarafina tukurup parmaginla etrafa sur, 10 dakika birak oyle ondan sonra limon sik biraz ve onu da parmaginla sur etrafa sonra girmeden once bi suya sok biraz sonra tak hic bi sorunu kalmaz.

Dedektif Mithra
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
buhar fılan olmasın dıye havuz suyuyla yıkıyorlardı

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Birşey sürmekle olmaz bu eğer havuz fazla sıcaksa gözlüğün içi buhar olabilir ben dün denize girdim gözlüğümde buharlaşma olmadı ancak burnumdan azda olsa hava versem gözlük buhar oluyor sonuç olarak gözlüğün içine sıcak hava girdiği an buhar tekrar yıkaman gerek bunu birşeyler sürerek düzeltmeye çalışma doğal olarak sürdüğün şeyin gözüne girmesi ihtimal sana önerim burnundan hava vermemeye çalış gözlüğün içindede biraz su kalsın baktın sürekli buhar oluyor aşşağı bakar su ile buharı yıkarsın.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
zeytin yağı sürünce oluyor diye biliyorum edit: olmuyor demişim oluyor pardon

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gözlüğün cam mı yoksa plastik mi

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
buhar fılan olmasın dıye havuz suyuyla yıkıyorlardı
evet havuza sokuyorum ama yinede 5 dk dayanmıyo
Post automatically merged:

Birşey sürmekle olmaz bu eğer havuz fazla sıcaksa gözlüğün içi buhar olabilir ben dün denize girdim gözlüğümde buharlaşma olmadı ancak burnumdan azda olsa hava versem gözlük buhar oluyor sonuç olarak gözlüğün içine sıcak hava girdiği an buhar tekrar yıkaman gerek bunu birşeyler sürerek düzeltmeye çalışma doğal olarak sürdüğün şeyin gözüne girmesi ihtimal sana önerim burnundan hava vermemeye çalış gözlüğün içindede biraz su kalsın baktın sürekli buhar oluyor aşşağı bakar su ile buharı yıkarsın.
benimki maskeli değil sadece gözlük havuzda genelde üşüdüğümde oluyor havuz sıcak değil yani

Gözlüğün cam mı yoksa plastik mi
plastik

beyler ben biraz araştırdımda iç camda koruması oluyormuş onu yıkarken elini falan sürünce incelip gidiyomuş bendede öyle oldu sanırım

Gozluklerinin iki tarafina tukurup parmaginla etrafa sur, 10 dakika birak oyle ondan sonra limon sik biraz ve onu da parmaginla sur etrafa sonra girmeden once bi suya sok biraz sonra tak hic bi sorunu kalmaz.
saol deneyeceğim

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
evet havuza sokuyorum ama yinede 5 dk dayanmıyo

benimki maskeli değil sadece gözlük havuzda genelde üşüdüğümde oluyor havuz sıcak değil yani

plastik

beyler ben biraz araştırdımda iç camda koruması oluyormuş onu yıkarken elini falan sürünce incelip gidiyomuş bendede öyle oldu sanırım

saol deneyeceğim
Gözlüğün markası neydi? adi ise olabilir belki bide buda boru değil yani gözlük burnundan az hava versen buhar neyse bugünde denizdeydim farkettimki durunca üşüyorsun köpek balıkları nefes alabilmek için yüzmek zorundadır köpek balığı misali insanlarında sürekli yüzmesi lazım üşümemek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...