Zorla istemediğim mesleği yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Askere gittin mi? Acilen askere gidip kendine a101 yerine alternatif bir iş yeri bulman gerek

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bence bu yüzden hayatına son verme arkanda ailen var ablan var onları düşün arkanda nasıl piskoloji yaratacagını onların
üzerinde kendıne hedeef koy o hedef gerceklesene kadar ıdare et paranı topla bırıkım yap ve kurtul o işten seninle aynı kafadayım ana intihar"a gerek yok
işi bıraktım zaten dostum bu ayın 5 inde artık bilmiyorum ne ypaıcam
benim için asker olmak ve orada yükselmek nasıl daha iyi olur
hiç bir şey anlamadım dostum dediğinden :D
üzdü be çözümü yokmu başka meslek iş
maalesef dostum meslek olarak sdece yazılımcıyım
İnternetten freelancer çalışabilirsin
Post automatically merged:

İnternetten freelancer çalışabilirsin
yaptım dostuö :)
Kardeşim orttada kaç milyon işsiz var sen daha sevme isindesin şükret herkes aynı sevmediği isinyapiyor
kardeşim ortada kaç milyon işsiz var neden diye sor benim gibi düşünenler yüzünden aptal aptla sistemler sunularak gençler iş beğenmiyor noktasına getridiler 10 saat çalış ee asgari ücret D:? ee sosyal hayat yok uyku yok

Askere gittin mi? Acilen askere gidip kendine a101 yerine alternatif bir iş yeri bulman gerek
gittim dostum

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
valla hepimiz aynıyız ne yapacağız knk bilmiyorum ama intiharın eşiğğine geldim bende

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum eğer yazılım bilgin yüksek ise internet de onun sayesinde A101 den aldığın maaşın fazlasını bile kazanabilirsin. Zaten hayat zor, zorlayıcı bence kafana takma, yorma kendini.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka bende şokta çalışırken öyleydim migrosa geçmeni tavsiye ederim yemek veriliyor + sendikalı oldugun için kşmse sana işinden dışarı bir iş veremiyor tavsiyem

Kanka bende şokta çalışırken öyleydim migrosa geçmeni tavsiye ederim yemek veriliyor + sendikalı oldugun için kşmse sana işinden dışarı bir iş veremiyor tavsiyem

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

ÇALIŞMA Saatleri ve izin günlerin kaç kaç?; bayramda seyranda tatil var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aynı sorundan bene muzdaripim mecburiyetten çünkü mesleğimle ilgili çalışma alanı ülkemizde kısıtlı veya maaşları düşük kendi işimi kurmayı düşünüyorum yada farklı bir meslek elde etmek için eğitim planlıyorum önemli olan aslında yaptığın işten zevk almak mutlu olmaktır buna bağlı olarakta tabiki iş verenin sizelere sağladı ücret yan haklar önemli günümüz şartlarında 20 k nın altında çalışmak geçim noktasında sorun yaşatıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bir insan yıllarca ne sevmediği mesleği nede sevmediği biri ile yıllarca yaşayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
herkesin yaşadığı bir problem var ne yazık ki. kimse hayatından memnun değil. daha doğrusu çoğu kısım memnun değil birşeyleri mecburiyetten yapıyor. ben de sen gibiyim. isteksiz gönülsüz

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İntihar bir çözüm değil cesaret edebilirsen farklı bir il'e göç edip orada yeniden hayatını şekillendirebilirsin.Tabii bunu yaparsan şuan olduğundan çok daha fazla zorluklar ile kaşılaşacaksın fakat intihar etmekten iyidir, hayat senin kendi kararlarını ver annem ne der ablam ne der ile olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sana tavsiyem sevdiğin işi yapmadığın sürece yaptığın işi kötü yaparsın

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bu zamanda legal iş yaparak para kazanmazsın, yazılımcı isen ve cidden hiçbiryere giremiyorsan sadece illegal'a yönel. C++ öğrenerek game hacking vs. yapabilirsin, emin ol çok para kazanacaksın. Hileyi yazdıktan sonra Discord'da vs satışını yapabilir, veya site yaparak oradanda satabilirsin. Çok para var bu işte çok :) arkadaşlarım dolarla satışlar yapıyor bu hile sektöründe, aylık 50-55K Türk Lirası kazanıyorlar buna ilk başta inanmamıştım açıp gösterdi, bende yeniyim bu yazılım işinde yakında kendi hilemi piyasaya sürücem inşallah.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Lütfen, yaşadığınız zorlukları yakın çevrenizle paylaşmaktan çekinmeyin. Aileniz, dostlarınız veya güvendiğiniz kişiler size destek olabilirler. Ayrıca, acil bir durumda intihar riski taşıyorsanız, derhal profesyonel yardım hattına başvurmanız önemlidir. Türkiye'de intihar riski taşıyan kişilere yardım sağlayan birçok kuruluş ve destek hattı bulunmaktadır. Aşağıda bazı iletişim bilgilerini paylaşıyorum:

- Türkiye İntihar Önleme Derneği: 444 0 731
- ALO 182 Acil Çağrı Merkezi
- Yaşam Hattı (Alo 184)
- Sağlık Bakanlığı İletişim Hattı: 184

Lütfen, kendinizi izole etmeyin ve yardım almak için profesyonellere başvurun. Size destek olabilecek kişilere ulaşmanız önemlidir. Unutmayın, yaşadığınız zorluklar geçici olabilir ve yardım alarak daha iyi bir duruma gelebilirsiniz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka aynı şekilde kuyumcuda çalıştm parası çok iyidi ama gerçekten sevilmeyince yapılmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
ya yaptığın işi seveceksin ya da sevdiğin işi yapacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bi an önce kafanda yatan mesleğe yönel işinden güçünden zefk alasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...