Onaylı Üye
Askere gittin mi? Acilen askere gidip kendine a101 yerine alternatif bir iş yeri bulman gerek
işi bıraktım zaten dostum bu ayın 5 inde artık bilmiyorum ne ypaıcambence bu yüzden hayatına son verme arkanda ailen var ablan var onları düşün arkanda nasıl piskoloji yaratacagını onların
üzerinde kendıne hedeef koy o hedef gerceklesene kadar ıdare et paranı topla bırıkım yap ve kurtul o işten seninle aynı kafadayım ana intihar"a gerek yok
hiç bir şey anlamadım dostum dediğindenbenim için asker olmak ve orada yükselmek nasıl daha iyi olur
maalesef dostum meslek olarak sdece yazılımcıyımüzdü be çözümü yokmu başka meslek iş
yaptım dostuöİnternetten freelancer çalışabilirsin
Post automatically merged:
İnternetten freelancer çalışabilirsin
kardeşim ortada kaç milyon işsiz var neden diye sor benim gibi düşünenler yüzünden aptal aptla sistemler sunularak gençler iş beğenmiyor noktasına getridiler 10 saat çalış ee asgari ücret D:? ee sosyal hayat yok uyku yokKardeşim orttada kaç milyon işsiz var sen daha sevme isindesin şükret herkes aynı sevmediği isinyapiyor
gittim dostumAskere gittin mi? Acilen askere gidip kendine a101 yerine alternatif bir iş yeri bulman gerek
ÇALIŞMA Saatleri ve izin günlerin kaç kaç?; bayramda seyranda tatil var mı ?Kanka bende şokta çalışırken öyleydim migrosa geçmeni tavsiye ederim yemek veriliyor + sendikalı oldugun için kşmse sana işinden dışarı bir iş veremiyor tavsiyem
Post automatically merged:
Kanka bende şokta çalışırken öyleydim migrosa geçmeni tavsiye ederim yemek veriliyor + sendikalı oldugun için kşmse sana işinden dışarı bir iş veremiyor tavsiyem