Arkadaşlar Komik bi anınız varsa anlatırmısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Karşıma bir lol yayıncısı gelmişti. Durup durup onu öldürüyordum hep çok sinirlenip yayını kapatmııştı çok mutlu olmuştum gkffdgkkfgd

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kim uğraşcak burda onu yazmaya sıkıldıysan gir youtube 3 ta*aşlı adam yaz izle D:

Üye
5 HİZMET YILI
sevgilimle parkta otururken eski sevgilisi geldi 3 kişilerdi iyi bi dövdüler beni 2 tane şişe kırdılar kafamda hatırlayınca kötü bişey gibi ama komik geliyo bana bu arada iyiyim kafa tasım çok sağlammıs :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben kuçukken çok kucuktum wqeqweqweqeqwe al sana anım ewqeqweqwe
ya reis bu kadar komik bi anı görmedim kfdkfdkhfdh
Post automatically merged:

sevgilimle parkta otururken eski sevgilisi geldi 3 kişilerdi iyi bi dövdüler beni 2 tane şişe kırdılar kafamda hatırlayınca kötü bişey gibi ama komik geliyo bana bu arada iyiyim kafa tasım çok sağlammıs :D
aga bee sonra sevgilinle ne oldu ayrıldınız mı

Üye
5 HİZMET YILI
Bizim Küçüklüğümüz Ne YAzık ki İnternet Kafelerde Geçti Bizim Yunus Abi Vardı Hep LoL Oynamaya Giderdim O azmanlar LoL 30 Fps Tabi Zordu Yani .d

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kenidmi bilerek merdıvenden fırlatmıştım

(hayır hiçbişey olmadı =)

Üye
6 HİZMET YILI
üniversite anılarımız ah ahh.anlatsam gülmekten kırılırsınız.Liseden arkadaşlarınızla giderseniz ne demek istediğimi anlarsınız :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
parkta top oynuyoruz yaşlı bi teyze yiğiy yiğit diye seslenyor adım yiğit değil bende gitmiştim kadın elimden tutup eve götürmüştü beni ağlıyorum falan sonra anladım kadın deliymiş komşular buldu en son beni .d

Üye
5 HİZMET YILI
bir gün arma online tanıştığım arkadaşla 3 oynuyorduk işte biliyorsunuzdur baya gerçekçi bir askeri oyun işte saklana saklana filan yürüyorduk bir anda ateş sesleri geldi işte hemen saklandık kayalara filan sonra bakıyoruz bakıyoruz kimseyi göremiyoruz sonra arkadaşım 1 dk beyler geliyorum dedi çocuk hakkaride oturuyordu çocuğun evini tarıyorlarmış biz başta çok korkmuştuk ama sonra anlatınca arkadaşlara baya komik gelmişti

Üye
5 HİZMET YILI
i had a 10k+ subs. youtube channel and i forgot the email password for its account:cryangry:

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eski dostlarla eski vakitler her zaman eğlenceli ve komikti :cryangry:

Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
2. Sınıfın yaz tatilinde köye gitmiştik. Şerefsiz abim ve suç ortağı kuzenim keçi bokunu bana zeytin diye yedirmişti. O günden sonra hayatımda hiçbir şey yolunda gitmedi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
en çok askerlikte vardır iştimada beni ararlarken ben spor salonundaydım tüm bölük beni arıyordu bulduklarındaki ifadeleri görmeniz lazımdı :)

By Korkut
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
5-6 Yaşında ya varım ya yokum.Annem banyo yaptıracak ve sobanın yanına koyacak ısınmam için tabi her zaman olduğu gibi.Banyomu yaptırdı sobanın yanına koydu ,hain abimde beni korkuttu sobanın üstüne demlik koymuş ama içi boş.Sobanın yanına geldi devirmiş numarası yaptı benim üstüme bende feci ağlamıştım diyorum anne yandım mı çok yandım mı ağlayarak gülüp oğlum bir şey yok demişti.Özledim o günleri bunu yazarken fark ettim....

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bizim bi tane kamil diye arkadaş var motoruma bindi zinciri kırıldı çakmak verdim çakmağı bozdu sonra arkadaşın arabaya bindi jantı kırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...