askere ne zaman gidicem?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar e devletten sorguladığımda en yakın şubeye müraccat ediniz yazıyor yarın gidip askerlik için başvuruda bulunucam ne zaman askere çagırıyorlar?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
celp dönemleri var ona göre bi celbe atar seni en yakını 1 ay sonradır büyük ihtimal ben 6 ay sonra gittim şubeye gittikten sonra

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum e devletten o şekilde karar çıkmışsa yani yoklama işlemlerinin hepsini tamamlayıp askerlik tercih işlemlerini de yaptıysan sağlık sorunun yoksa senin ilk celp dönemin de yerin belli olur
Tabi tecilin bu 1 ocak gibi bozulduyda bakaya ya da yoklama kaçağı değilsen 1-2. Celp dönemin de sevk yerin belli olur
Bu sürekli e devletinden takip etmek zorundasın

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşm muayeneni olduktan sonra en yakın celp dönemine katar seni. Yılda 4 kez askerlik yerleri açıklanıyor ve askerleri her ay gidecek şekilde bölüyor. Misal ocağın 25inde yerin belli oldu ama martın 30unda seni teslim tarihi olarak gösterir. Ben geçen yıl şubatta bozdum tecili kasımda anca gidebildim sen düşün yani :d

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
E devletten bakabilirsin eğer ertelemek istiyorsan e devletten de erteleyebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben 2002 ekim doğumluyum 2021 aralık ayına kadar tecilli gözüküyorum

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum her sene farklı celp dönemleri oluyor ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin er ihtiyacına göre sırayla alım yapılıyor. Senin hangi tarihte gideceğini şuan net olarak söyleyemeyiz, eğer ilk celp döneminde ilk tertip olarak gidersen 28 Ocak'da sevk başlıyor. Ben 2019 Aralık ayında askerlik muayenemi oldum, 2020 Haziran ayında askere gittim. Yani bu sene içinde kesin askere gidersin ama bu tarih haziran'da olabilir aralık'ta olabilir :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şu andaki pandemi döneminde askeri şubeler içeriye sivil almıyor diye biliyorum çünkü bende öyle oldu, size tavsiyem askerlik şubesini arayıp gerekli bilgileri almanız olur.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
muhatarlığa belge gönderirirler asker tebligatı olarak
ordan yada e devlet üzerinden bakabılrsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...