- Yasaklandı
-
Psikolojik olarak da bir yorgunluğun vardır. Şahsi fikrim doktorun ilaç yazmaktan başka bir iş yapmayacağıdır fakat yanılıyor da olabilirim.Doktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?
10 saat de uyusam yine de hala uykum geliyorDoktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?
gerçekten sinir olmaya başladım okul hayatımı etkilemiyor ama spora gidiyorum onun için gündüz uyumak zorunda kalıyorum nerdeyseKeşke bende böyle olabilirsem bendede şöyle bir problem var geceleri saat 12.00 da uykum aşırı bastırıyor gözlerim kapanıyor lakin yatakta uykuya dalamıyorum son 2 haftadır böyleyim neden anlamıyorum üzücü bir şey
bilmiyorum olabilir uzun süredir bu problemi yaşıyorum...Mavi ısık sacan cihazlar uyku problemine yol açabiliyor. Senin sorununa benzer sorun yaratabiliyorlar. Geceleri aşırı telefon veya pc kullanımında böyle durumlar yaşanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?