Onaylı Üye
sakınlıkla main hesabına girme hwid yediğini anlaman için yeni bir hesap aç oyna eğer o hesapta val5, val152 hatsı alırsan bil ki hwid ban yemişsin 4 ay bekleyeceksin ya da spoof atacaksın eğer almazsan böyle hatayı 1 hafta falan oyna teyit açısından ondan sonra gir main hesabına problem olmazmerhaba forumdaki hileyi kullandım ban yedim . Şimdi bu attıkları banın hwıd veya sadece o hesabamı attıklarını nasıl anlarım ?
Not : ban yiyen hesap smurf hesabımdı mainde açmadım hiç maine girmeye korkuyorum şimdi
1 hafta oynadıktan sonra bi sorun olmazsamı maine gireyim şuanda van152 felan demiyor uzaklaştırıldın diyor sadecesakınlıkla main hesabına girme hwid yediğini anlaman için yeni bir hesap aç oyna eğer o hesapta val5, val152 hatsı alırsan bil ki hwid ban yemişsin 4 ay bekleyeceksin ya da spoof atacaksın eğer almazsan böyle hatayı 1 hafta falan oyna teyit açısından ondan sonra gir main hesabına problem olmaz
Ticket atarak ne zaman kalkacağını öğrenebilirsinmerhaba forumdaki hileyi kullandım ban yedim . Şimdi bu attıkları banın hwıd veya sadece o hesabamı attıklarını nasıl anlarım ?
Not : ban yiyen hesap smurf hesabımdı mainde açmadım hiç maine girmeye korkuyorum şimdi
Dostum söylediğin şeyden bir şey anlamadım şunu söylüyorum uzaklaştırıldın da bir bandır ama delay ban yemişsindir ama hwid her türlü hwid zaten bu ama sadece hesap banı da yemiş olabilirsin diyorum ki 1 hafta bi oyna val5(delay ban), val152 bu hatalarla karşılaşmamışsan demek ki hesap banı yemişsindir main hesabında hilesiz oynayabilirsin rahatlıkla1 hafta oynadıktan sonra bi sorun olmazsamı maine gireyim şuanda van152 felan demiyor uzaklaştırıldın diyor sadece
yeni hesaba girdim 2 tane derecesiz maç attım hata felan yok şuanlıkmain hesabına giriş yapma sakın yoksa emeklerin gider. öncelikle new account aç ve daha sonra gir. eğerki val5 hatası veriyorsa hwid yemişsin demektir. spoofer kullanarak veya 3-4 ay bekleyerek sorunu çözebilirsin
Yeni hesap açtım 3. oyunun ortasında val5 hatası verdiBaşka bir hesaba giriş yapmayı dene. Ana menü açılıyorsa normal hesap banı yemişsindir. Eğer bir hata kodu alıyorsan ana menü gelmeden hwid yemişindir ve spoofer atman veya süreyi beklemen gerekir.
Val 5 genelde hwid banı oluyor. Spoofer atman gerekli.Yeni hesap açtım 3. oyunun ortasında val5 hatası verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?