Uzman Üye
Toplu ban yani belirli bir zamanda kullanan herkese ban atılmaya başlanıyor dün gece 02.00 itibari ile bu yaşanmaya başladıBanwawe ne Beyler Acıklar mısınız bi bende bakmam lazım hem
Toplu ban yani belirli bir zamanda kullanan herkese ban atılmaya başlanıyor dün gece 02.00 itibari ile bu yaşanmaya başladıBanwawe ne Beyler Acıklar mısınız bi bende bakmam lazım hem
bu arada evet sadece tr de değil global bi ban dalgası haberiniz olsunBende euw da oynuyordum ban yemiş.Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar![]()
herkes bir umut onu bekliyor düzelse de keyfimiz yerine gelse..Yarın güncelleme var belki güncellemeden sonra düzelir
Hocam yama ve sonrasına kadar wave sakinleşmeden 1 maç sonrasında atıyor, yeni hesap açsan ne olur ?Yeni hesap açıp oradan devam etmek daha iyi olabilir diye düşünüyorum .
Kopmamış olursun günlük dozunu almak önemli diye düşünüyorumHocam yama ve sonrasına kadar wave sakinleşmeden 1 maç sonrasında atıyor, yeni hesap açsan ne olur ?
fresh acclara vereceğin para ile ud paltformdan aylık satın alırsın daha worth olurKopmamış olursun günlük dozunu almak önemli diye düşünüyorum
Ben satın almaya karşıyım kardeşimfresh acclara vereceğin para ile ud paltformdan aylık satın alırsın daha worth olurOndan bana ters geldi