beyler lise anınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
ocak aylarındayız hava çok soğuk açmış kekolar camları karnım ağrıdı soğuktan çok fena tuvaletim geldi meslek lisesi okul tuvaletine yapamazsın kapıya gelen ansızın bir tekme seni tuvalete sokar, neyse okuldan çıkmak zaten imkansız napsam ne etsem artık ucunda duruyor bi hocaya dedim hocam eve gitmem lazım okulda yapamam falan güldü hoca kovdu geç sınıfına falan neyse atölyelerin birinin orda güvenlik yokmuş şansıma tellerinden atlıcam ama şerefsizler tellerine macun sürmüş heryerim vıcık vıcık macun oldu bide o macundan kayınca montum tellere sürtüp yırtıldı neyse dedim eve gidiyom hızlı hızlı 1km falan var eve bi cami buldum kilitli tuvaleti söve söve gidiyorum tekrar iki elimi pantolonun arka cebine sıktım yanaklarını sıkıştırıyorum tam bizim sokağa girdim giriş kapısı ittircem şerefsiz köpek birden havladı korkuttu altıma sıçtım o anda sonra eve geldim sinirim bozuk terlemişim ananem dedi noldu altıma sıçtım dedim girdim tuvalete pantolonu bi çıkardım bütün boklar sağa sola fışkırdı ahahahah sonra onları temizlerken kustum falan

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
cok mudurden dayak yerdım hergun bedua erderım 1 gun merdıvenden cıkarken ayagı kaydı burunu kırldı :d

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bilişim okuyoruz bizim arkadaşlar kasaları okuldan çalıp çalıp ülkü ocaklarına falan götürüyordu satıyordu birgün hocalar yakaladı opersyonla uyuşturucu yakalamışlar gibi kasaları yan yana dizip fotoğraflarını falan çekmişlerdi ah :/ ulan ah

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sınıfta arkadaşımı döverken kankam hoca geldi dedi bence hocaya küfrettim disipline gittim ama çok komikti ya :D

æ
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
bilgisayar dersinde işletim sistemini silmiştim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kızlara artistlik taslayacam die topa basıp çenemi kırmıştım :D

Üye
6 HİZMET YILI
Liseyi açıktan okuyan ben. Okudukça üzülüyorum yazdıklarınız hiç böyle ortamlarım olmadı :(

Üye
6 HİZMET YILI
öyle çok bişey olmadı la bende sadece prezervatif bulmuştuk tuvalette
Post automatically merged:

öyle çok bişey olmadı la bende sadece prezervatif bulmuştuk tuvalette
ortaokulda okulun kurucusunun tablosuna top atmıştım kırılmıştı ama yanlışlıkla

Üye
5 HİZMET YILI
Hatırlıyorum da, bir gün, onları yandaki sınıfın penceresinden uçarken gördük, bir sandalye, iki öğrencinin kavga ettiğini gördüğümüzde, çirkin kavga ediyorlardı, onlara ne olduğu sorulduğunda, biri öğretmene, diğer öğrencinin yüzünü osurduğunu, o kadar beklenmedik bir cevaptı ki müdür bile gülmeye dayanamadı. , onlar hala yaklaşık iki gün boyunca askıya alındı.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Tahtadan Derste hocayı trollemiştik arkadan kadın sesleri geliyordu :D

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Lise sondayken ayağını kim askılığa kaldırarak vurabilir oynuyorduk bir arkadaş artistlik yaptı fazla kaldırdı tabi o zaman pantolonlar kumaş cart diye yırtıldı biz bi gülmüşüz kızlarda oradaydı kızlar daha beter bakıyordu ona bir yeri gözüküyor mu diye kızlar daha çok merak ediyordu anlayacağınız çocuk çok utanmıştı ama belli onun da hoşuna gitmişti kızların bakması. :D

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
müdürden zorla onur belgesi almıştım isteyerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...