Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
format at. format sonrasında da düzelmez ise değiştir yani performansının durduk yere artacağını sanmıyorum ya da pc içindeki bileşenleri değiştir update yap
çok fazla adım var fakat şunları yapman güzel olucaktır bilgisayarının içini fön makinesi ve yumuşak fırça yardımı ile temizle daha sonra format at ve driverları düzgün bir şekilde kurduğundan emin ol bu adımlardan sonra aynı ise geçmiş olsun
Dostum sistem bilgilerini keşke yazsaydın ona göre bir şeyler söylerdik. eger sistem eski ise format falan bunu kurtarmaz düzenli olarak sistemini temizleyeceksin ve kaldırabileceği oyunlar oynayacaksın. eğer sistemin güncel bir sistem ise temizliği gene eksik etme çok toz tutan bilgisayar da kasmaya başlar. oyunları yüksek grafiklerde oynayama çalış çünkü düşük grafiklerde işlemciye çok yük biniyor tabi eğer sistemin güncel bir sistem ise.
Termal macunu en son ne zaman değiştirdin? önce bunu bir kontrol et daha sonrasında ihtimal de olsa virüs bulaşmış olabilir bunun içinde temiz kurulumda fayda var.