bilgisayar en kötü oyunlarda bile kasmaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
durum böyle ne yapmam lazım her yöntemi denedim

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Diskini tarat görev yöneticisinden bak arka planda boşta çalışan uygulama varmı bazen virüs yiyince kasıyor

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
format at. format sonrasında da düzelmez ise değiştir yani performansının durduk yere artacağını sanmıyorum ya da pc içindeki bileşenleri değiştir update yap

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çok fazla adım var fakat şunları yapman güzel olucaktır bilgisayarının içini fön makinesi ve yumuşak fırça yardımı ile temizle daha sonra format at ve driverları düzgün bir şekilde kurduğundan emin ol bu adımlardan sonra aynı ise geçmiş olsun

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum sistem bilgilerini keşke yazsaydın ona göre bir şeyler söylerdik. eger sistem eski ise format falan bunu kurtarmaz düzenli olarak sistemini temizleyeceksin ve kaldırabileceği oyunlar oynayacaksın. eğer sistemin güncel bir sistem ise temizliği gene eksik etme çok toz tutan bilgisayar da kasmaya başlar. oyunları yüksek grafiklerde oynayama çalış çünkü düşük grafiklerde işlemciye çok yük biniyor tabi eğer sistemin güncel bir sistem ise.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Termal macunu en son ne zaman değiştirdin? önce bunu bir kontrol et daha sonrasında ihtimal de olsa virüs bulaşmış olabilir bunun içinde temiz kurulumda fayda var.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
fan temizliği sürücü güncellemesi termal macun olmuyorsa ekran kartından kaynaklı olabilir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sorun hdd kaynaklı olabilir zaman geçtikçe hard diskler ilk günki performansını vermezler ssd takıp kullanmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
I had kinda same problem a month ago , just reinstalled clean windows install and everything works fine now.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...