Bir sene geçmesine rağmen eski kız arkadaşımı unutamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ne kadar süre sevgili kaldın? ona bağlı oldugunu düşünüyorum en kısa zamanda eski haline dönmen dilegiyle..

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam verebileceğim en iyi tavsiye müziklerden uzak dur ve olabildiğince sosyalleşmeye çalış. anı yaşa ve sürekli kafanı dağıt bir şeylerle uğraşarak

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
3 sene oldu hala unutmadım keşke bir mesaj atsa....

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hayatına renk katacak aktiviteler bul onu düşünme demiyorum kendini öyle yor ki onu düşünmeye fırsatın olmasın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka çok unutulacak bir şey değil zamanla alışırsın sadece ona karşı hislerin kopar zamanla düzelir bir aktiviteyle uğraşarak kafanı dağıtabilirsin

Griler kayıp yalnızca siyah ve beyaz
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
zaman her şeye ilaç oluyor sadece dozunun ne kadar olacağını kestiremiyorsun :(

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostlar bir sene olacak, halen unutamadım. Kaç kişiye yazdım üstünden ama olmadı. Acaba diyorum, bu hata bir tek bende mi var?
hocam unutamazsın kimseye de yazmana gerek yok o boşluk dolmaz ama o boşluk altta kalabilir gece yattıgında 3. 4. düşündüğün şey olur zamanla 10. 11. olur yeri gelir düşünmeye kalmadan uyursun. Kimseyi yerine koymaya da çalışma boş iş ilişki de öyle.

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam hani dersinya hayatımdan sildim ama kafamdan silemedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Valla bende ya 2 sene olcak hala unutamıyorum çıldırıcam

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostlar bir sene olacak, halen unutamadım. Kaç kişiye yazdım üstünden ama olmadı. Acaba diyorum, bu hata bir tek bende mi var?
İnsan tadı acı olan bişeyi unutmaz ve onu arar aklında yılarda geçse de unutmaz aynı ekşi yüz gibi kim onun tadını unuta bilirki söylerken bile sanki tadı azımda yani sende unutamıya bilirsin unutmak zorunda da deyilsin başka 1 yol bul kendine yeni insanlar ile tanış biraz daha sosyal leşmeye çalış bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga vallaha bende de var aynı durum 7 ay oldu ama hala çok özlüyorum aşk acısını anca başka bir kadın dindirir derler bol bol flört yapıpı başka hoşlancan birini bukmaya çalış ben öyle yapıyorum şu anda

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
unutmaya kararlı olmalısın ve kendine saygı duymalısın bu ikisi olmadan unutamazsın bu ikisini başardın diyelim sonraki tek adım şu ona ait her şeyi fotoğraf kıyafet ne varsa kurtulmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
unutmak kolay aslında arada bir aklıma geliyor ama o kadar değil az da olsa bir parça bırakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...