seven birini bul ilk günden unutursun be kardesım (bulamıcam deme 1.40 siyahi 30 kg cingene bakan bile var tr de)Hayat devam ediyor bunu unutma ne hatunlar gelip gidecek
kızla arkadaşsan söyle hocam çaresi yokDostlar bir sene olacak, halen unutamadım. Kaç kişiye yazdım üstünden ama olmadı. Acaba diyorum, bu hata bir tek bende mi var?
hocam unutamazsın kimseye de yazmana gerek yok o boşluk dolmaz ama o boşluk altta kalabilir gece yattıgında 3. 4. düşündüğün şey olur zamanla 10. 11. olur yeri gelir düşünmeye kalmadan uyursun. Kimseyi yerine koymaya da çalışma boş iş ilişki de öyle.Dostlar bir sene olacak, halen unutamadım. Kaç kişiye yazdım üstünden ama olmadı. Acaba diyorum, bu hata bir tek bende mi var?
İnsan tadı acı olan bişeyi unutmaz ve onu arar aklında yılarda geçse de unutmaz aynı ekşi yüz gibi kim onun tadını unuta bilirki söylerken bile sanki tadı azımda yani sende unutamıya bilirsin unutmak zorunda da deyilsin başka 1 yol bul kendine yeni insanlar ile tanış biraz daha sosyal leşmeye çalış benceDostlar bir sene olacak, halen unutamadım. Kaç kişiye yazdım üstünden ama olmadı. Acaba diyorum, bu hata bir tek bende mi var?