Bir sene geçmesine rağmen eski kız arkadaşımı unutamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum bence unutmadan unutamadan kimse yazma yanındakini de kendini de üzme, spora başla kafanı dağıtacak şeyler bulmaya çalış oyun oyna hep aklındadır bende de öyle ama yavaş yavaş zamanla geçiyor her şey kimse sonsuz hayatımızda değil ailemiz bile kendine dikkat et

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
me too bro it's not jsut girlfriend we lost a good best friend

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
unutamazsın kardeşim unutamazsın...

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Zamanla unutursun kankam valla çok sevşnçe zor fakat hayat ta zor o yüzden unutursun .

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam ben 2.5 sene unutamamıştım. ama zamanla geçer merak etme alıştırıyor sana zaman

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kanka vallaha çok zor unutmak yavaş yavaş başka işlerle uğraşmayı dene yeni insanlarla tanış seni mutlu edecek şeylerle iglienmeye çalış

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostlar bir sene olacak, halen unutamadım. Kaç kişiye yazdım üstünden ama olmadı. Acaba diyorum, bu hata bir tek bende mi var?
Dostum emin ol herkeste istisnasız yaşanan bir durum bu. Değer verdiğin insanla ilişkinin bitmesi seni boşluğa sürükler, ama artık unutmaya çalışmalısın ancak kendine zarar verirsin. Hayatını zindana çevirme biliyorum buradan söylemek çok kolay gibi geliyor ama aynı zamanda gerçekler de bunlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Sadece şunu bilmeni istiyorum. Evleneceğin zamana kadar hızlı yaşamaya bak hak huk yemeden üzmeden, üzülmeden sonrasına pişmanlığını yaşama. Güzel abilerimizden aldığım tavsiye. Sıkma canını zaman çok hızlı akıyor. Zamanı yavaş yaşayanlar biziz.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
baska kızlarla takıldın mı konustun mu unutmak ıcın bısey yaptın mı kardesım

ALTERNA
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka unutamıyorsun anıler yaşadıkların gerçekden ben 4 yıllık ilişlkimi 2 ay önce zorla bıraktım mecbur kaldım o çoktan gitmişti çünkü 2 aydır mağara adamı gibi geziyorum çok zor hıcbırsey hıssetmesen bile anıler gülüşler aklına geliyor çok acı.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İlk önce unutmak istediğine emin misin kendine onu sor sonra sen başka kızlarla konuşurken ne amaçlı konuşuyorsun kendine bi onu sor bu iki sorunun cevabını öğrendikten sonra gel buraya yaz

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Yerini doldurmadan eskisini unutamazsın kardeşim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kanka zaman her şeyin ilacı. Eskiyi bir kenara atıp kendine odaklan, iyi olduğun konulara yönel, spor yap, yeni yetenekler edin... kısacası tamamıyla bütün odağını kendine ver. Her şey düzelicek emin ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...