- Yasaklandı
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
bdo da sezon hesabım var fakat naru kolye naru yuzuk nerden bulabılırım ve bulsam bıle bunları pen yaptıktan sonra nasıl tuvalaya dönusturecegım
gamezbd.Mena da mı sezon çarın var hocam ? bildiğim kadarıyla mena da sezon bitti.
Valencia ya kadar yap valencia görevini yapmana gerek yok. Fughar a gidip prı tuvala itemlere takaslayabilirsin, naru takıları basmana gerek yok.gamezbd.
naruları pen yapmadan nasıl takaslayacak ?Valencia ya kadar yap valencia görevini yapmana gerek yok. Fughar a gidip prı tuvala itemlere takaslayabilirsin, naru takıları basmana gerek yok.
Okuma biliyorsan "naru takıları basmana gerek yok." yazmışım itemleri değil takıları kardeşim.naruları pen yapmadan nasıl takaslayacak ?
okuma bilmiyorum öğretsene bana zaten naru takıların pen basılamadığını filan meseelaOkuma biliyorsan "naru takıları basmana gerek yok." yazmışım itemleri değil takıları kardeşim.
Udemy > Okuma Kursu naru takıların pen basılamadığını kısmına çok güldüm gece gece allah iyiliğini versin kardeşim.okuma bilmiyorum öğretsene bana zaten naru takıların pen basılamadığını filan meseela
güncellenmiş başvuru yaptım artık doğru okuyucam gereksiz detay verip yorum şişirmeyecemUdemy > Okuma Kursu naru takıların pen basılamadığını kısmına çok güldüm gece gece allah iyiliğini versin kardeşim.
takılarıda basmıştım ama ya tühOkuma biliyorsan "naru takıları basmana gerek yok." yazmışım itemleri değil takıları kardeşim.
Bişey olmaz hocam fazla mal göz çıkarmaztakılarıda basmıştım ama ya tüh![]()