cihaz banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
arkadaşlar 3 ay önce ban yedim valorant dan yedikten 4 gün sonra pc formatladım valorant da yüklemedim tabi ondan sonra yine hile dosyalarını falan indirdim lolde script falan açmak için tabi geri full temizledim yine de hiç bir şey açık olmasa da ban yer miyim sonuçta yiyenler oldu yememem içinde neleri silmem lazım veya temizlemem lazım

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka bi tekrar dan format at garantiye al kalıntılar kalabilir

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
3 ay beklemediğin sürece her türlü hesabın ban yer. 3 ay bittikten sonra da 2-3 günlük aksama olabilir. Bu sebeple süren dolması durumunda 2-3 gün beklemeni tavsiye ediyorum. Formatlık bir durum yok. Hwid aynı hwid. Format atsan da atmasan da bilgilerin aynı kalacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bilgisayararını windows dan sıfırlayıp ta deniye bilirsin bende de öyle oldu ve girdim sıfırlayınca

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
3 ay beklemediğin sürece her türlü hesabın ban yer. 3 ay bittikten sonra da 2-3 günlük aksama olabilir. Bu sebeple süren dolması durumunda 2-3 gün beklemeni tavsiye ediyorum. Formatlık bir durum yok. Hwid aynı hwid. Format atsan da atmasan da bilgilerin aynı kalacaktır.
arkadaş onu demiyor bilgisayardaki hile dosyalarından yine ban yermiyim diyor

LahmacunPower
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ekran kartı banı yemiş olabilirsin 3 ay bekledikten sonra iyi bir performans almak istiyorsan ekran kartını çıkar ve tekrar tak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...