Ultra Üye
oyunu yükleyip direkt oynarsan seçkin olmayan hesapla oynarsın ve çok fazla hile denk gelir eğer seçkin hesap satın alırsan hile az gelir ve düzgün insanlarla oynarsın biraz daha.nasi yani kanka biraz daha acar misin hic bilmedigim terimler ilk defa csgo oynucam hic bisey bilmiyorum
rank sistemi yok mu yani suan peki ne icin oynayacagiz biz bi hedefimiz olmali yaniben anlatayım cs eskiden paralıyken alanlar şimdi ücretsiz olduğu için ayrıcalık olarak seçkin üyelik diye bir sistem getirdiler bi kaç ayrıcalığı var dereceli girdiği zaman rank veriyor (ücretsiz cs de rank yok) ve ölüm maçı sonrası falan kasa düşebiliyor o kasaları satıp para kazanıyorsun ama seçkin çok pahalı en son gördüğümde 250tl ydi başka sitelerde vacsız seçkin hesap bulup oynarsan hem oyun oynamış hep para kazanmış olursun
aga cs go hile açıyorum oyunu açıyorum bip sesi geliyor sonra oyun kapanıyor helphemen hile kullan sitede var hatta devam durmak yok hileye devamvalorant kötü zaten değmez
Bu aradakonudan bağımsız kendi configimi nasıl ayarlayabilirim bununla ilgili bir konu var mıYok kaydedersin hilede configinden yüklenir otomatik kaydettigin ayarlar hocam tek seferlik yani
kanka ya direkt baslama bence hem zor olur hemde bdverhayatimda ilk defa csgo oynucam valoranttan hwid yedim ugrasmak istemiyorum artik csgoya baslicam onerileriniz tavsiyeleriniz vs ne olursa yazar misiniz
Csgo da mı anlamadımBu aradakonudan bağımsız kendi configimi nasıl ayarlayabilirim bununla ilgili bir konu var mı
Evet forumdan indirdim configi belgeler klasörüne attım ancak fatal error uyarısı verdiCsgo da mı anlamadım
mevlana serihayatimda ilk defa csgo oynucam valoranttan hwid yedim ugrasmak istemiyorum artik csgoya baslicam onerileriniz tavsiyeleriniz vs ne olursa yazar misiniz
Seçkin almadan rank sistemi yokrank sistemi yok mu yani suan peki ne icin oynayacagiz biz bi hedefimiz olmali yani
hileyle aşırı iyi ama ben sitedeki hilede ban yedimhayatimda ilk defa csgo oynucam valoranttan hwid yedim ugrasmak istemiyorum artik csgoya baslicam onerileriniz tavsiyeleriniz vs ne olursa yazar misiniz
ilk defa cs hilesi kullancaksan ve belli etmemeye çalışacaksan kesinlikle aimbot açma backtrackle işini gör hileyi uzun süre kullanmadan legit bir aim ayarı yapmak zor.ahahahahhahahaaha evet evet yeni hedefim csden de banlanmak video izledim mh csgo hile ile alakali dragonlu bi nick vardi tam hatırlamıyorum bi arkadas anlatiyodu da valorant hilesi gibi basit degil biraz karisik menusu kodlari vs ama cozucem insallah
knk hile patlar ama adamlar bi hile açtımı mevlana bitiosunhayatimda ilk defa csgo oynucam valoranttan hwid yedim ugrasmak istemiyorum artik csgoya baslicam onerileriniz tavsiyeleriniz vs ne olursa yazar misiniz
sesli sohbet (k) ye basarak hello ruskis diyerek bağır ve sonra rusların tepkisini izle adamlar birşey derse sukabiliyat falan de bu adamlara sövmek demek ama ruskiler çok komik oluyor o yüzden öneririm gayet toxic olabilirsin cs dehayatimda ilk defa csgo oynucam valoranttan hwid yedim ugrasmak istemiyorum artik csgoya baslicam onerileriniz tavsiyeleriniz vs ne olursa yazar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?