CS:GO yeni başlayacak birisi nasıl davranmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
nasi yani kanka biraz daha acar misin hic bilmedigim terimler ilk defa csgo oynucam hic bisey bilmiyorum
oyunu yükleyip direkt oynarsan seçkin olmayan hesapla oynarsın ve çok fazla hile denk gelir eğer seçkin hesap satın alırsan hile az gelir ve düzgün insanlarla oynarsın biraz daha.

ömer
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben anlatayım cs eskiden paralıyken alanlar şimdi ücretsiz olduğu için ayrıcalık olarak seçkin üyelik diye bir sistem getirdiler bi kaç ayrıcalığı var dereceli girdiği zaman rank veriyor (ücretsiz cs de rank yok) ve ölüm maçı sonrası falan kasa düşebiliyor o kasaları satıp para kazanıyorsun ama seçkin çok pahalı en son gördüğümde 250tl ydi başka sitelerde vacsız seçkin hesap bulup oynarsan hem oyun oynamış hep para kazanmış olursun
rank sistemi yok mu yani suan peki ne icin oynayacagiz biz bi hedefimiz olmali yani

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
ahahahahhahahaaha evet evet yeni hedefim csden de banlanmak video izledim mh csgo hile ile alakali dragonlu bi nick vardi tam hatırlamıyorum bi arkadas anlatiyodu da valorant hilesi gibi basit degil biraz karisik menusu kodlari vs ama cozucem insallah
ilk defa cs hilesi kullancaksan ve belli etmemeye çalışacaksan kesinlikle aimbot açma backtrackle işini gör hileyi uzun süre kullanmadan legit bir aim ayarı yapmak zor.

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Knk MeTa4#0200 discord eklersen sana hem hile için hem oyun için yardımcı olabilirim cs yi 1.6 dan beri hileyide 4 yıldır kullanıyorum yardımım dokunur ayrıca pek arkadaşımda yok istersen yani iyi bi duo oluruz

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
hayatimda ilk defa csgo oynucam valoranttan hwid yedim ugrasmak istemiyorum artik csgoya baslicam onerileriniz tavsiyeleriniz vs ne olursa yazar misiniz
sesli sohbet (k) ye basarak hello ruskis diyerek bağır ve sonra rusların tepkisini izle adamlar birşey derse sukabiliyat falan de bu adamlara sövmek demek ama ruskiler çok komik oluyor o yüzden öneririm gayet toxic olabilirsin cs de :D
hile tavsiye etmem ilk önce bi normal oyna oyun mekaniklerini öğren ve sonra hile ye başvur derim ama ilk hileylede başlayabilirsin :d

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
cs go da hilesiz insan bulmak samanlıkta iğne aramak gibidir, csgo ya yeni başlamışsan hemen hileni aç :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...