Discord Banı Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Discord dan sınırsız ban yemiş bulunmaktayım bot bozuktu hile hack yazdım diye yedim sanırım özür dilerim banımın açılmasını talep ediyorum :(

Discord id : VolbieX#2592

Moderatörün son düzenlenenleri:
Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ben banladım, yapılmaması gereken şey yaptın 1 defa yaptın sildim, yanlışlıkla yazmıştır dedim daha sonra ardı ardına yazdığın için ve discord kurallarına aykırı davrandığın için banlandın.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hile hack yazdın diye mi :( küfür ettiğin için banlanmışsın işte naytın dediği gibi.

Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben banladım, yapılmaması gereken şey yaptın 1 defa yaptın sildim, yanlışlıkla yazmıştır dedim daha sonra ardı ardına yazdığın için ve discord kurallarına aykırı davrandığın için banlandın.
Banım açıldımı

1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
:D discorddan 3-5 kere sınırsız ban yemişligim var. Discordun ban sistemi çok kötü ve çok yavaş hemen yeni hesap açıyorum telefon dogrulama yapınca zaten hesap 3 ay gider :D #EZ DİSCORD

Üye
6 HİZMET YILI
:D discorddan 3-5 kere sınırsız ban yemişligim var. Discordun ban sistemi çok kötü ve çok yavaş hemen yeni hesap açıyorum telefon dogrulama yapınca zaten hesap 3 ay gider :D #EZ DİSCORD
Dostum adam sunucudan ban yemiş :d Onun dışında dediğin doğru discordun ban sistemi saçma Eğer yasaklı program ve özelden spam atmadıysan ban yiyemiyorsun otomatik :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...