Durduk yere ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
mail yolu ile vazgeçmeden mesaj atarsan belki bir ihtimal kurtarabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
otomatik mesajla karşılaşmaya hazır ol :( pek ümitlenme.

bağlantı hatası diye atıyor direk sonra oyundan çıkıp girdiğinde uzaklaştırıldığını görüyorsun.
O zaman sürekli mesaj atması lazım en kötü riot un ofisine gitmesi lazım çok uğraştırıcı ya Geçmiş olsun şimdiden ona

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
@casterntr böyle bi sistemin olması bir çok oyuncu açısından çok iyi bir şey ama bazı uygulamaları vs yanlış algılayıp ban atması aşırı sıkıntı bir durum ve bu konuda yardımcı olabilicek kimse yok.Düşünsene 500-600 lira yatırıyorsun oyunun ortasında tüm emeğin tüm paran çöpe gidiyor ve bu konuda kimse bir şey yapamıyor çok kötü bi durum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@casterntr böyle bi sistemin olması bir çok oyuncu açısından çok iyi bir şey ama bazı uygulamaları vs yanlış algılayıp ban atması aşırı sıkıntı bir durum ve bu konuda yardımcı olabilicek kimse yok.Düşünsene 500-600 lira yatırıyorsun oyunun ortasında tüm emeğin tüm paran çöpe gidiyor ve bu konuda kimse bir şey yapamıyor çok kötü bi durum.
Bilmiyorum kimine göre iyi kimine göre kötü ama böyle banlanan oyuncu artarsa değiştirirler bence hile koruma sistemini

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yapacak bir şey yok

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum hwid ban kaldırma yöntemleri vardı ama artık çalışıyor mu bilmiyorum zaten hesabın ban yediyse süresini beklemek zorundasın ya da bi destekle iletişime geç belki de yardımcı olurlar açılır. çok geçmiş olsun

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aga benim arkadaş 700tllik çarda ban yedi hile kullanmadı 42 kill aldı +30 kill alınca göz incelemeye giriyorsun çok dandik bir sistem var ticket attı bişey yapmadılar

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ticket at ama durduk yere ban yiceğini sanmıyorum flame felan mı yaptın

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
süresiz ban yemişsin geçmiş olsun..

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öncelikle o hesabın banı süresiz yedi o hesap bir daha açılmaz + bir daha yeni hesap açarsan oda ban yer bilgisayarın büyük ihtimalle 3 ay hwid ban yemiştir
hile olmasa bile farklı oyun hilesi yada oyunlar için yada programlar için ***** uygulamaları bir ban sebebi çünkü windows imzası olmayan 3. part uygulamalar ve vanguard 3. part her uygulamayı hile olarak algılar

꧁༺๖ۣۜTQ✬Long༻꧂
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
if you have been banned, it will not be possible to remove it. Please create a new account

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka olayları düzgünce ticket at yetkililere olumlu bi cevap verirler umarım :(

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun arkadaşım da böyle birşeyden mağdur oldu. Hesabın açılmasını bekledi.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
destek ile iletişime geçin ve durumunuzu onlara açıklayın, büyük olasılıkla sizi bilgisayar korsanı olmakla suçlayacaklar, yeni bir hesap önerecekler

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kral ban kaldırmak zor gibi ama yetkililere yaz ulaş

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hwid değiştirici programlar var ama hesabına yapcak bişi yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar, Bilgisayarınızda herhangi bir 3.parti yazılım mevcutsa Riot Games hileleri engellemek adına hile olarak otomatik algılar ve hesabınız kalıcı olarak Riot Games camiasından uzaklaştırılır. Konuyla ilgili yararlı olacağını sanmıyorum lakin ticket açarak şansını deneyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...