Durduk yere ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum Valorant oynarken ve oynamazken Vanguard Anti Cheat sistemi her zaman çalışıyor ve bunu yüklerken sen yönetici izini veriyosun anlaşmasında yazıyor Riot Games'in o yüzden sen Valoranta hile yüklemesen bile Vanguard Anti Cheat hile olarak algılıyo en ufak virüsleri bile gereksiz bir şekilde yasaklanabiliyorsun oyundan. Sana tavsiyem oyunu kapattıktan sonra Vanguardı dere dışı bırak. Son olarak mail atmayı dene Riot Games

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hwid banın hayırlı olsun dostum yapcak bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka geçmiş olsun sana tavsiyem bilet at
Post automatically merged:

kanka bilet at dedim daha demin yazmayı unuttum ama banın kalkmayadabilir haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
riot games bu konuda çok duyarlı sanmıyorum banın kalkacağını g.o dostum

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Riot'a destek at fakat Destek kısmında sağ üst tarafta dil seçeneği var onu İngilizce yapıp İngilizce bir şekilde ticket at derdini güzelce anlat sana konu hakkında net dönüş yaparlar. Türkiye yetkilileri copy pasteden başka bir şey yapmıyor malaesef...

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
attım beyler sonuc olumsuz vanguarda aşırı güveniyolar ve ban açmıyolar go :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Geçmiş Olsun Ama Valorant'ın Ticket Sistemi "AŞIRI KÖTÜ" bence tekrardan Geçmiş Olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tek çaren ticket atman olur durumu güzelce anlat kanıtın varsa screen shot gibi belki açarlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim bence desteğe mesaj at belki geri dönüş sağlarlar

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
LoL'ün destek kısmı bayağı ilgili ve beğeniyorum ama Valorant nasıldır bilmem oynamadım da süresiz ban yediysen kaldırılması pek mümkün olacağını sanmıyorum ama desteğe yine de bir yaz derim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun kanka çözümünü bende bilmiyorum ama sen yinede ticket at bence göz önünde bulundururlar belki

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Riot'a destek at fakat Destek kısmında sağ üst tarafta dil seçeneği var onu İngilizce yapıp İngilizce bir şekilde ticket at derdini güzelce anlat sana konu hakkında net dönüş yaparlar. Türkiye yetkilileri copy pasteden başka bir şey yapmıyor malaesef...
Selamlar, dili değiştirmek farkediyor mu cidden? Kaç kere ticket attım tr oto mesaj atıp duruyor şimdi dil değiştirip atsam oto mesajla karşılaşmam değil mi?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
valoranta ticket at bence yalvarırsan açarlar :D

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selamlar, dili değiştirmek farkediyor mu cidden? Kaç kere ticket attım tr oto mesaj atıp duruyor şimdi dil değiştirip atsam oto mesajla karşılaşmam değil mi?
Farkediyor çünkü TR desteğine yazdığım zaman oto cevap alıyordum fakat İngilizce yolladığım zaman anında tarihli dönüş kaldım 13 gün kaldı bakalım :D

Üye
5 HİZMET YILI
Her hangi bir oyunda hile açmışsan veya makro vs valorant açık olmasa bile arka yüzde çalışır halde olduğu için yaması direk sistem olarak banlanmış olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...