eski kız arkadaşımı özledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
beyler eski kız arkadaşımdan ayrılalı baya oluyor ama ara sıra mesajlaşıyoruz tatlı bi şekilde sizce geri nasıl birleşirim? :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum benden sana tavsiye aklını kullan bi kıza bağlı kalma sevgili olarak kendini heba etme yılların çöp olmasın 7 8 aylık bi ilişkim vardı kısıtlanıyodum ve ayrılınca daha fazla kızla samimiyetim oldu ama bu samimiyet illaki sevgililik değil neyse ya anlarsın .d

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum benden sana tavsiye aklını kullan bi kıza bağlı kalma sevgili olarak kendini heba etme yılların çöp olmasın 7 8 aylık bi ilişkim vardı kısıtlanıyodum ve ayrılınca daha fazla kızla samimiyetim oldu ama bu samimiyet illaki sevgililik değil neyse ya anlarsın .d
inşallah kardeşim kafada bitirmekte lazım en önemlisi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kafada bitirme , oluruna bırak , varsa kalbi sende zaten olur . Zamana bırak su akar yolunu bulur çokda kasmamak lazım .

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sevdiğim kız benimle oynayınca ben kızlardan uzak durmaya başladım hiç sevgili olaylarına girmiyorum onlara harcayacağım parayi arkadaslarımla yiyorum daha zevkli geliyor bana

Üye
10 HİZMET YILI
bende özledim ama giden gelseydi annem hayata dönerdi

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Exten next olmaz arkadaşlar Exten s*x olursa olur ama next olmuyor benim hayat tecrübem.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bazen yaşanan şeyler çok özleniyor ama zaman geçtikte sen de alışıyorsun , Unutmuyorsun ama alışıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çok takma kafana yeni ufuklara yelken aç merkür yükselişte

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merkür yükselişte derken astrolojiyle alakalıysa biraz açıklar mısın yükselişi ?
merkur retrosu yani gerileme anlamına gelen olayların bütününe denmektedir. birgezegenin geri harekette olması demek aslında yörüngesinde yavaşlaması ve dünyadan bakıldığında da geri gidiyor gibi olmasından kaynaklanır birgezegen gerilediği zaman astrolojik olarak dinlenme yerinde sayma durumundadır yeni bir fırsat icin dogru zaman olabilir şansını dene

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
merkur retrosu yani gerileme anlamına gelen olayların bütününe denmektedir. birgezegenin geri harekette olması demek aslında yörüngesinde yavaşlaması ve dünyadan bakıldığında da geri gidiyor gibi olmasından kaynaklanır birgezegen gerilediği zaman astrolojik olarak dinlenme yerinde sayma durumundadır yeni bir fırsat icin dogru zaman olabilir şansını dene

Adamsın, deneyelim bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
unut gitsin demiycem herkez söyler onu ama önüne bakman gerekiyo knkm

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence hata olur çünkü bi kere ayrıldıysanız bi sebep olması lazım ve geri dönersen bi süre sonra yine aynı şey olacaktık

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
inşallah kafanda bitirirsin ama exten next olmaz .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...