inşallah kardeşim kafada bitirmekte lazım en önemlisidostum benden sana tavsiye aklını kullan bi kıza bağlı kalma sevgili olarak kendini heba etme yılların çöp olmasın 7 8 aylık bi ilişkim vardı kısıtlanıyodum ve ayrılınca daha fazla kızla samimiyetim oldu ama bu samimiyet illaki sevgililik değil neyse ya anlarsın .d
Allah Mekanını Cennet Etsınbende özledim ama giden gelseydi annem hayata dönerdi
çok takma kafana yeni ufuklara yelken aç merkür yükselişte
merkur retrosu yani gerileme anlamına gelen olayların bütününe denmektedir. birgezegenin geri harekette olması demek aslında yörüngesinde yavaşlaması ve dünyadan bakıldığında da geri gidiyor gibi olmasından kaynaklanır birgezegen gerilediği zaman astrolojik olarak dinlenme yerinde sayma durumundadır yeni bir fırsat icin dogru zaman olabilir şansını deneMerkür yükselişte derken astrolojiyle alakalıysa biraz açıklar mısın yükselişi ?
merkur retrosu yani gerileme anlamına gelen olayların bütününe denmektedir. birgezegenin geri harekette olması demek aslında yörüngesinde yavaşlaması ve dünyadan bakıldığında da geri gidiyor gibi olmasından kaynaklanır birgezegen gerilediği zaman astrolojik olarak dinlenme yerinde sayma durumundadır yeni bir fırsat icin dogru zaman olabilir şansını dene
Geçmiş olsun kardeşim..bende özledim ama giden gelseydi annem hayata dönerdi