Bence mükemmel bir oyun olacak, dört gözle bekliyorum.Enis Kirazoğlu'nun yeni paylaştığı videoyu izledim ve GTA 6'da bütün GTA serilerinde olan iğneleyici mizah bakış açısı olmayacağını öğrendim. Nedense içimde GTA 6 çok da iyi olmayacak gibi bir his var. Sizin de fikirlerinizi alalım.
çıksa düşüncez onu brak ne ile oynuyacağızEnis Kirazoğlu'nun yeni paylaştığı videoyu izledim ve GTA 6'da bütün GTA serilerinde olan iğneleyici mizah bakış açısı olmayacağını öğrendim. Nedense içimde GTA 6 çok da iyi olmayacak gibi bir his var. Sizin de fikirlerinizi alalım.
hocam kaç yıldır bekliyoruz çıkmasını çıksın artık gta 5 de hikaye modu olsun fivem olsun yani yapçak bişey kalmadı benim içinEnis Kirazoğlu'nun yeni paylaştığı videoyu izledim ve GTA 6'da bütün GTA serilerinde olan iğneleyici mizah bakış açısı olmayacağını öğrendim. Nedense içimde GTA 6 çok da iyi olmayacak gibi bir his var. Sizin de fikirlerinizi alalım.
bence çok iyi .Enis Kirazoğlu'nun yeni paylaştığı videoyu izledim ve GTA 6'da bütün GTA serilerinde olan iğneleyici mizah bakış açısı olmayacağını öğrendim. Nedense içimde GTA 6 çok da iyi olmayacak gibi bir his var. Sizin de fikirlerinizi alalım.
bu gidişle çıkmaz herhaldehocam kaç yıldır bekliyoruz çıkmasını çıksın artık gta 5 de hikaye modu olsun fivem olsun yani yapçak bişey kalmadı benim için
mesela knk ne gibigta serilerine bakarsak her seride kendini geliştirdigi gibi bu seridede geliştirmeler ve yenilikler olucaktır
2026 da çıkıyodu sanırsam haritası çok büyük olucaktı galiba ama san andreas her zaman benim için en iyisisenelerdir süren bir şeyin bir değişikliğe uğraması gerekiyor bence de çıksa da oynayabilir miyiz bilmiyorum![]()
çıktıgı gibi alıcam ve kötü bir oyun olmasının imkanı yok 5 oyunlarıda çok iyi 6. oyunu kötü olacagını düşünmüyorumEnis Kirazoğlu'nun yeni paylaştığı videoyu izledim ve GTA 6'da bütün GTA serilerinde olan iğneleyici mizah bakış açısı olmayacağını öğrendim. Nedense içimde GTA 6 çok da iyi olmayacak gibi bir his var. Sizin de fikirlerinizi alalım.