Ben 15 tatil olduğundan beri her gün antrenman yapıyorum hemde günde 3 kere haftasonları boş oluyorum başkada boş olmuyorum ben alıştığım için pek bişey olmuyor ama ilk defa için yorucu olabilirmesela ben sabah 6 da antrenmana başlıcam 7 30 da bırakcam ondan sonra öğlen 4 te antrenmana başlıcam 5 30 gibi bırakcam haftada bunu 2 3 kere yapmayı düşünüyorum vücuda zarar verir mi ?
1 gün off day bırakcam diğer günlerde tek antrenman
1 tanesi ağırlık diğeri vücut ağırlığı ilebende senin gibi spor yapıyorum. şöyle söyleyeyim dostum, günde 2 antrenman yapma. antrenmanını yap bitir ve sonrasında iyice beslen. abartılı setler yapma. en fazla 4 set yapmanı öneririm. fazlası zarar
20 dk ne çok ez en az 1.30 saatGünde 15-20 dk fazlasıyla yeterlidir 3 saat biraz zor xd.
hocam kaç ögün yiyorsun spor yaptın gibi yedin içtin şeylere dikat et yoksa çok sonuş alamazsınmesela ben sabah 6 da antrenmana başlıcam 7 30 da bırakcam ondan sonra öğlen 4 te antrenmana başlıcam 5 30 gibi bırakcam haftada bunu 2 3 kere yapmayı düşünüyorum vücuda zarar verir mi ?
İlerleyen zamanlar çok halsiz kalırsın knk 2 den 1 e düşer diye düşünüyorummesela ben sabah 6 da antrenmana başlıcam 7 30 da bırakcam ondan sonra öğlen 4 te antrenmana başlıcam 5 30 gibi bırakcam haftada bunu 2 3 kere yapmayı düşünüyorum vücuda zarar verir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?