Seçkin Üye
Selam hamster kombata yeni başladım ve çok bir şey bilmiyorum sadece ekrana basıyorum ama enerjim maximum 1500 ve hemen bitiyor bunu nasıl artırabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi?
hocam ben oynayali bir ay yada bir aydan daha kisa oldu biraz arastirdim coin daha cikmamis soyle diyim oyun demosu gibi coin ciktiginda zaten haberini yaparlar ordan ne kadar gelir oldugunu hesaplayabilirsinizKanka bu para kazandırıyor mu gerçekten
Klasik forumlarda mesaj kasma taktiği hocam yt de genelde böyle yeni başlayanlar için videolar yok varsada karşımıza yt kesinlikle çıkarmıyor çünkü genellikle millet yukarıdaki ustların bahsettiği gibi günlük kombo günlük şifre gibi şeylere ilgiliknk youtubede detaylı anlatılmış videoları var oraya bir göz at
5M Gerçekten çok iyi para ama şu anlık hedefim boost bölümünden enerjimi artırmak enerjim şuan 5000 ve tıklama başına 8 coin alıyorum ama ama hala bazı kartlar kilitli bazı kartları alamıyorum ayrıca günlük kazancımı nasıl artırabilirim onu da anlamadım ve bu dükkandaki kartlar ne işe yarıyor hocamhocam ben oynayali bir ay yada bir aydan daha kisa oldu biraz arastirdim coin daha cikmamis soyle diyim oyun demosu gibi coin ciktiginda zaten haberini yaparlar ordan ne kadar gelir oldugunu hesaplayabilirsiniz
Günlük şifre bölümüne girince hiç bir şey olmuyor ve şifre yazma yeri yok klavye falan açılmıyor bahsettiğin diğer şeyde o günlük kombo dediğin şeyi de yapamıyorum çünkü oyunda daha her şey açık değil ve nedenini de anlamadımhamster kombat oyununun ana gelir kaynağı tıklamak değil kartları satın alıcaksın bu kartlar sana 3 saatte bir toplaman gereken bir kazanç sağlıyor. yeni başladıysan eğer google a 1 temmuz hamster kombat günlük şifre yazarsan sana 1milyon coin veren bir etkinliği yapacaksın ondan sonra daily kombolar var 3 gizli kartı satın aldığında günlük 5 milyon coin kazanabilirsin bunlarla da tekrar kartları satın alarak saatlik kazancını arttıracaksın
kardeşim bu bir dolandırıcılık
Biraz öylkardeşim bu bir dolandırıcılık
La
Biraz öyl
Eyvkolay gelsin kral