Hamster Kombat oynayan varsa yardım edebilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam hamster kombata yeni başladım ve çok bir şey bilmiyorum sadece ekrana basıyorum ama enerjim maximum 1500 ve hemen bitiyor bunu nasıl artırabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi?
1000008182.jpg

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hamster kombat oyununun ana gelir kaynağı tıklamak değil kartları satın alıcaksın bu kartlar sana 3 saatte bir toplaman gereken bir kazanç sağlıyor. yeni başladıysan eğer google a 1 temmuz hamster kombat günlük şifre yazarsan sana 1milyon coin veren bir etkinliği yapacaksın ondan sonra daily kombolar var 3 gizli kartı satın aldığında günlük 5 milyon coin kazanabilirsin bunlarla da tekrar kartları satın alarak saatlik kazancını arttıracaksın

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
boost yeri var orda en altta solda orda coin vererek daha cok tiklayip enerjini arttirabilirsin ama coin ile para kazanilmiyo saat basi is ile para kazaniliyor daha fazla merak ettigin bir sorun olursa sorun hocam cevaplayayim

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Kanka bu para kazandırıyor mu gerçekten
hocam ben oynayali bir ay yada bir aydan daha kisa oldu biraz arastirdim coin daha cikmamis soyle diyim oyun demosu gibi coin ciktiginda zaten haberini yaparlar ordan ne kadar gelir oldugunu hesaplayabilirsiniz

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
knk youtubede detaylı anlatılmış videoları var oraya bir göz at

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knk youtubede detaylı anlatılmış videoları var oraya bir göz at
Klasik forumlarda mesaj kasma taktiği hocam yt de genelde böyle yeni başlayanlar için videolar yok varsada karşımıza yt kesinlikle çıkarmıyor çünkü genellikle millet yukarıdaki ustların bahsettiği gibi günlük kombo günlük şifre gibi şeylere ilgili

hocam ben oynayali bir ay yada bir aydan daha kisa oldu biraz arastirdim coin daha cikmamis soyle diyim oyun demosu gibi coin ciktiginda zaten haberini yaparlar ordan ne kadar gelir oldugunu hesaplayabilirsiniz
5M Gerçekten çok iyi para ama şu anlık hedefim boost bölümünden enerjimi artırmak enerjim şuan 5000 ve tıklama başına 8 coin alıyorum ama ama hala bazı kartlar kilitli bazı kartları alamıyorum ayrıca günlük kazancımı nasıl artırabilirim onu da anlamadım ve bu dükkandaki kartlar ne işe yarıyor hocam

hamster kombat oyununun ana gelir kaynağı tıklamak değil kartları satın alıcaksın bu kartlar sana 3 saatte bir toplaman gereken bir kazanç sağlıyor. yeni başladıysan eğer google a 1 temmuz hamster kombat günlük şifre yazarsan sana 1milyon coin veren bir etkinliği yapacaksın ondan sonra daily kombolar var 3 gizli kartı satın aldığında günlük 5 milyon coin kazanabilirsin bunlarla da tekrar kartları satın alarak saatlik kazancını arttıracaksın
Günlük şifre bölümüne girince hiç bir şey olmuyor ve şifre yazma yeri yok klavye falan açılmıyor bahsettiğin diğer şeyde o günlük kombo dediğin şeyi de yapamıyorum çünkü oyunda daha her şey açık değil ve nedenini de anlamadım

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
internetten detaylı izleyerek bilgi edinebilirsin daha sağlıklı olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende kullanıyorum fakat ne zmn çekim yapılcak nasıl olucak bilmiyotum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bir süredir var coin dağıtılacak dediler ama dağıtılmadı dolandırıcılık vakit kaybıgibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...