- Konuyu başlatan
-
Ülkemiz ve şartlarımız bide öğrencilik2 hafta önce okul tatile giriyor diye sevinmiştim ama varya tatilde öyle bir sıkıldım ki anlatamam. Şimdi de pazartesi günü okulun başlamasını bekliyorum bakalım daha ne kadar sıkılcam.
Sende mi birütus haklısın ki o kadarHayatın sıkıcı olmaması için zaten oyun oynuyoruz ve lose almamak için hile kullanıyoruz .D
bana da sıkıcı geliyor ama hayata farklılık katmak lazımSizce Hayat size de sıkıcı gelmiyor mu Hiçbir şey den zevk ve haz alınmıyor kimileri hayattaki beklentileri bir türlü gerçekleşmiyor
nasıl oluruzamacın olunca değil tutkulu bir insan olmak gerek
sıkıcı kelimesi yetersiz kalırSizce Hayat size de sıkıcı gelmiyor mu Hiçbir şey den zevk ve haz alınmıyor kimileri hayattaki beklentileri bir türlü gerçekleşmiyor
pazar akşamı çok çöküşte oluyorum hayatın tek anlamı pubg ve valoda immo 3 olmak banaSizce Hayat size de sıkıcı gelmiyor mu Hiçbir şey den zevk ve haz alınmıyor kimileri hayattaki beklentileri bir türlü gerçekleşmiyor
çok doğru ustaşuan zenginlik hayal ederlen bile hayalimde sıkılıyorum
bendeEvet, şu sıralar çoğu şeyin bir zevki kalmadı benim için, eğleneceğim yeni yollar arıyorum o yüzden
2014ten sonrası cidden hiçbirşey doğruya gitmedi2014 den beri hayatımdan zevk almıyorum her şeyi yaptım anlık olarak zevk aldım ileriye dönük daha da kötüleştim bakalım ne olacak halimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?