- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
Daha 4 ay öncesine kadar bende bu çıkmazsın içine girdim ve beni daha çok yıprattığını görüp ilk defa birini karşıma alıp hissetlerimden bahsettim. ( eskiden hep kankalar vasıtasıyla oluyordu) Kız beni reddetti fakat biz konuşmaya devam ettik. Aradan 1 ay geçtikten sonra benimle bir şeyler konuşması gerektiğini söyleyip kafeye çağırdı ben kafede hayvan gibi pizza yerken kız benden hoşlanmaya başladığını ve bu yolda seninle el ele yürümek istiyorum diyip açıldı4aydır beraberiz ve güzel bir ilişkimiz var..
Sakın panik yapma ellerini sakla mutlaka yanlış bi hareket bıtırır konuyu karşına al sadece ama sadece lafın şu olsun ben sana kendımı kaptrıdım o kadar kaptırdım kı yaşamayı unutucak kadar başkja bir şey söyleme dostum bu sefer o sana desin ki sen bendemı hoşlanıyorsunÇok teşekkür ederim umarım cesaretimi toplar ve açılabilirim kanka.
Oooo aga haklısın da yemiyor sıkıntı orda dalga falan geçer arkadaş ortamında.Açıl gitsin. Senin olmayan birini zaten kaybedemezsin, ki zaten genelde kankalar birbirine yanık olur.
Tamamdır özgüvenimi topladığımda aynı bu şekilde açılacağım ona.Sakın panik yapma ellerini sakla mutlaka yanlış bi hareket bıtırır konuyu karşına al sadece ama sadece lafın şu olsun ben sana kendımı kaptrıdım o kadar kaptırdım kı yaşamayı unutucak kadar başkja bir şey söyleme dostum bu sefer o sana desin ki sen bendemı hoşlanıyorsun
Hadi bakalım hayırlısı olsun haklkında dostumTamamdır özgüvenimi topladığımda aynı bu şekilde açılacağım ona.
Zaman her şeyin ilacıdır. Doğru kişi karşıma çıkarsa neden olmasın kankisana kanka diyen kız boşver başka birini bulursun onu seversin
Yapamaz öyle bir şey. Yakın arkadaşlarına anlatırsa anlatır onun haricinde dalga geçme felan olmaz hocam. Yaşın 23 görünüyor kızın da yaşı aşağı yukarı yakın bir şey olsa çocukluk geçmiş artık. İçin rahat olsun.Oooo aga haklısın da yemiyor sıkıntı orda dalga falan geçer arkadaş ortamında.
bu knkalık ısı zor kardesım ne yapsın sımdı bu dostumuz daha acıklayıcı bırsey soylemrısın ne yapmalıkıza seni seviyoruum dedin mi hiç ?
git konuş birşey kaybetmezsin utangaç olursun ama cesaret önemli bende kendi kız arakdaşımlaCesaret yok ki eziğin tekiyim sıkıntı ordaama yakın zamanda cesaret toplayabilirsem açılıcam ne diyeceğimi bilmiyorum abi
kardeşimiz biraz utangaç gidip konuşsun bişey kaybetmez...bu knkalık ısı zor kardesım ne yapsın sımdı bu dostumuz daha acıklayıcı bırsey soylemrısın ne yapmalı
bencede mantıklı bırsey soyledın sımdı bız evlı oldugumuzdan pek yorum yapamıyoruz tabı ama kanka modundan bı cıkması lazım ılk oncegit konuş birşey kaybetmezsin utangaç olursun ama cesaret önemli bende kendi kız arakdaşımla
bir kütüphanede tanıştım aynı bölüm okuyoruz baktım kız benle muhaabet ediyo biraz muhabbet ettik kızın karşısında bizraz centilmen davrandım 2 gün sonra bana mesaj attı telefonda konuştum bir cafeye çağırdım tatlı ısmarladım sonra seni seviyorum diye ellerin titreyerk söyledim sanki evlenme teklifi ediyom kıza o gün bugündür çıkıyom fakat bu aralar oda dısarı çıkamıyo aynı yaştayız şuan ceza onu kapsamıyo fakat param olmasın benden habersiz gider hesabı öder cafede bazı yerde ısrar ediyo ben ödeyim diye bende o ara kızıyorum işte kız tarafı hesap ödermi diye
Post automatically merged:
kardeşimiz biraz utangaç gidip konuşsun bişey kaybetmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?