Hoşlandığım Kız açılamama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bir Anda gaza getir kendini 1 kelime etsen gerisi gelir zaten en dogru zamanı bekle ve patlat gitsin cumleni

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kanka Demesinin Sebebi Kızlarda Bu Çok Var İlla Erkekleri Süründürcekler Yada Senin Ne Anlamda Söylediğini Anlayıp Birnevi Reddetmiştir

Bilgisayar Teknisyeni
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Reis korkma valla bütün riskleri olasılıkları al git açıl reddedilirsen de geçmiş olsun :(

Puchhî
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben sana şöyle söyleyim kanka olayından sonra olay sıkıntı boşver sal gitsin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
başkasından hoşlanıyorsa boşver başın ağrır ama illa ki seviyorum diyorsan ona olan ilgisini kendine çek daha bakımlı bi şekilde yanına git bazen konuşurken daha cesur ol kendini bi tık yükselt kendin hakkında konular aç bi kaç süre sonra her zamankinden daha çok seni dinlemeyi isteyecektir ve artık daha farklı görecektir seni. Dediğim gibi biraz zor olacak ama başaracaksın. Tabiki sabırlıysan...

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kıza seni seviyorum dersen dırek soğur aranız belkı oyle bı muhabbetın olsun kı kızın ıdolundekı kısı ol ılk once sonra olaylar kendılığınden gelisecektır zaten emınım .

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Uzun zamandır yanlışlıkla hoşlanmamam gereken bir kızdan hoşlanmaya başladım ancak hoşlandığı birisi var gerçekten çok seviyorum konuşuyorum kızla ama açılamıyorum. Arada sırada açılsam ne olacak en fazla diyorum ama olmuyor ne yapmam gerek gaza gelemiyorum.
o açılmama sorunu bendede var

Remember remember the 5th of november
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kaybediceğim bir şey yok kafasına girip konuş olucağı varsa olur zaten
Post automatically merged:

Haklısın valla abi para olmadıkça kız yok kızı geçtim beni tanıyan insanlar bile beni unutuyor
Post automatically merged:

:cryangry: :( haklısın
Kankam bu alta koyduğun gif nasıl koyuluyor yeniyim de platformda

✔ Verified User
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
özelden ulaşabilirsen bu konuda detaylamasına yardımcı olabilirim dostum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kankam git de ki beni yanlış anlamanı istemem ama böyleyken böyle. İçindekileri dök o da anlayacaktır seni.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
git vur yüzüne 50000 doları döner

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Uzun zamandır yanlışlıkla hoşlanmamam gereken bir kızdan hoşlanmaya başladım ancak hoşlandığı birisi var gerçekten çok seviyorum konuşuyorum kızla ama açılamıyorum. Arada sırada açılsam ne olacak en fazla diyorum ama olmuyor ne yapmam gerek gaza gelemiyorum.
:mum:

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dedim ama bana "bende seni seviyorum kanka" dedi
Kız seni çoktan friend zone almış kanka boşuna uğraşma hatta sevdiğini bile söyleme arkadaşlığınızı bile kaybedebilirsiniz sana tavsiyem "ince işler" adında bir youtube kanalı var oraya bak orası sana çok yardımcı olur. Bu arada yaşadığın durum çok rastlanan bir durum sen en iyisi bir başkasını bulmaya çalış onunla arkadaş olarak kal çok zor olacak emin ol ama üstesinden gelirsin bende bir kıza çıkma teklifi ettim kız İspanyoldu ne dedi tahmin et NO sadece bu NO hayatımda ilk defa bir şeyler his ettim ama karşılığı ne oldu her gün aynı otobüste birbirimize bakıyoruz göz göze geliyoruz gülümsüyoruz sohbet ediyoruz güldürüyorum ama yaptığım her şeye boşa gitti zaten 1 hafta kaldım İspanyada proje vardı ama sorsan halen onu seviyorum aradan 1 ay geçti ama yok her akşam yatarken onu görüyorum uyandığımda onun sesi gülümsemesi unutamıyorum... daha fazla devam edemiyeceğim.

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ben açıldım arkadaş olarak görüyom dedi sonra engel attı .

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim başkasını seviyorsa bırak benden tavsiye aga seni istemiyen biri sevse hoşuna gidermi de ona arkadaşlıımız bitti böyle böyle açıkla

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka kızda merak uyandır gizem yarat kızın dikkatini çek kız senin kim olduğunu merak etsin bi süre soonra o senin peşinden koşmaya başlicak tüm olay gizem yaratmakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...