Hoşlandığım Kız açılamama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Daha 4 ay öncesine kadar bende bu çıkmazsın içine girdim ve beni daha çok yıprattığını görüp ilk defa birini karşıma alıp hissetlerimden bahsettim. ( eskiden hep kankalar vasıtasıyla oluyordu) Kız beni reddetti fakat biz konuşmaya devam ettik. Aradan 1 ay geçtikten sonra benimle bir şeyler konuşması gerektiğini söyleyip kafeye çağırdı ben kafede hayvan gibi pizza yerken kız benden hoşlanmaya başladığını ve bu yolda seninle el ele yürümek istiyorum diyip açıldı :) 4aydır beraberiz ve güzel bir ilişkimiz var..
:D Ooo mutluluklar kanka keşke aynı şekilde bende de olabilse :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim umarım cesaretimi toplar ve açılabilirim kanka.
Sakın panik yapma ellerini sakla mutlaka yanlış bi hareket bıtırır konuyu karşına al sadece ama sadece lafın şu olsun ben sana kendımı kaptrıdım o kadar kaptırdım kı yaşamayı unutucak kadar başkja bir şey söyleme dostum bu sefer o sana desin ki sen bendemı hoşlanıyorsun :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
ara sıra düşünüyorum kız nie beni sevmiyor diye üzülüyorum tam o sıra arkdaşlarım geliyor aklıma üzüntü giyor benden be:cool:

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Freezone a çoktan girmişsin çok geç hoşlandığı yada sevdiği varken şuan açılırsan direkt olarak onu kendinden uzaklaştırmak olur bu bana sorarsan illaki istiyorsan onu biraz daha beklemelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Sakın panik yapma ellerini sakla mutlaka yanlış bi hareket bıtırır konuyu karşına al sadece ama sadece lafın şu olsun ben sana kendımı kaptrıdım o kadar kaptırdım kı yaşamayı unutucak kadar başkja bir şey söyleme dostum bu sefer o sana desin ki sen bendemı hoşlanıyorsun :)
Tamamdır özgüvenimi topladığımda aynı bu şekilde açılacağım ona.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
karsına cık acık acık anlat ben hep oyle yaparım

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ben kıza değil o bana açılmıltı şok olmuştum

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Oooo aga haklısın da yemiyor sıkıntı orda dalga falan geçer arkadaş ortamında.
Yapamaz öyle bir şey. Yakın arkadaşlarına anlatırsa anlatır onun haricinde dalga geçme felan olmaz hocam. Yaşın 23 görünüyor kızın da yaşı aşağı yukarı yakın bir şey olsa çocukluk geçmiş artık. İçin rahat olsun.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Cesaret yok ki eziğin tekiyim sıkıntı orda :( ama yakın zamanda cesaret toplayabilirsem açılıcam ne diyeceğimi bilmiyorum abi
git konuş birşey kaybetmezsin utangaç olursun ama cesaret önemli bende kendi kız arakdaşımla
bir kütüphanede tanıştım aynı bölüm okuyoruz baktım kız benle muhaabet ediyo biraz muhabbet ettik kızın karşısında bizraz centilmen davrandım 2 gün sonra bana mesaj attı telefonda konuştum bir cafeye çağırdım tatlı ısmarladım sonra seni seviyorum diye ellerin titreyerk söyledim sanki evlenme teklifi ediyom kıza o gün bugündür çıkıyom fakat bu aralar oda dısarı çıkamıyo aynı yaştayız şuan ceza onu kapsamıyo fakat param olmasın benden habersiz gider hesabı öder cafede bazı yerde ısrar ediyo ben ödeyim diye bende o ara kızıyorum işte kız tarafı hesap ödermi diye
Post automatically merged:

bu knkalık ısı zor kardesım ne yapsın sımdı bu dostumuz daha acıklayıcı bırsey soylemrısın ne yapmalı :D
kardeşimiz biraz utangaç gidip konuşsun bişey kaybetmez...

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
git konuş birşey kaybetmezsin utangaç olursun ama cesaret önemli bende kendi kız arakdaşımla
bir kütüphanede tanıştım aynı bölüm okuyoruz baktım kız benle muhaabet ediyo biraz muhabbet ettik kızın karşısında bizraz centilmen davrandım 2 gün sonra bana mesaj attı telefonda konuştum bir cafeye çağırdım tatlı ısmarladım sonra seni seviyorum diye ellerin titreyerk söyledim sanki evlenme teklifi ediyom kıza o gün bugündür çıkıyom fakat bu aralar oda dısarı çıkamıyo aynı yaştayız şuan ceza onu kapsamıyo fakat param olmasın benden habersiz gider hesabı öder cafede bazı yerde ısrar ediyo ben ödeyim diye bende o ara kızıyorum işte kız tarafı hesap ödermi diye
Post automatically merged:

kardeşimiz biraz utangaç gidip konuşsun bişey kaybetmez...
bencede mantıklı bırsey soyledın sımdı bız evlı oldugumuzdan pek yorum yapamıyoruz tabı ama kanka modundan bı cıkması lazım ılk once :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sana sadece şunu diyeceğim en fazla ne olabilir ki ? Söylemekten asla korkma bundan önce hayatında o yoktu sonrasında olmasa da olur bunu bilerek yaz .Sen kendin güçlü bir insansın bunu böyle bil kimse senden kıymetli değil sadece söyle kötüyü hiç düşünme bile

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dünyadaki tek kız değil kardeşim ne yapmak istiyorsan onu yap en azından geriye döndüğünde ulan keşke açılsaymışım demezsin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bence gec olmadan acil sonra ilerde pisman olursun zamaninda acilmadim die

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
karşim Hoşlanıyorum senden ditip uzaklaş :D ret edilme olasılığın düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...