o açılmama sorunu bendede varUzun zamandır yanlışlıkla hoşlanmamam gereken bir kızdan hoşlanmaya başladım ancak hoşlandığı birisi var gerçekten çok seviyorum konuşuyorum kızla ama açılamıyorum. Arada sırada açılsam ne olacak en fazla diyorum ama olmuyor ne yapmam gerek gaza gelemiyorum.
Dedim ama bana "bende seni seviyorum kanka" dedi
Kankam bu alta koyduğun gif nasıl koyuluyor yeniyim de platformdaHaklısın valla abi para olmadıkça kız yok kızı geçtim beni tanıyan insanlar bile beni unutuyor
Post automatically merged:
![]()
haklısın
peki seni insan olarak seviyom dedimiDedim ama bana "bende seni seviyorum kanka" dedi
magaa beeDedim ama bana "bende seni seviyorum kanka" dedi
Uzun zamandır yanlışlıkla hoşlanmamam gereken bir kızdan hoşlanmaya başladım ancak hoşlandığı birisi var gerçekten çok seviyorum konuşuyorum kızla ama açılamıyorum. Arada sırada açılsam ne olacak en fazla diyorum ama olmuyor ne yapmam gerek gaza gelemiyorum.
Kız seni çoktan friend zone almış kanka boşuna uğraşma hatta sevdiğini bile söyleme arkadaşlığınızı bile kaybedebilirsiniz sana tavsiyem "ince işler" adında bir youtube kanalı var oraya bak orası sana çok yardımcı olur. Bu arada yaşadığın durum çok rastlanan bir durum sen en iyisi bir başkasını bulmaya çalış onunla arkadaş olarak kal çok zor olacak emin ol ama üstesinden gelirsin bende bir kıza çıkma teklifi ettim kız İspanyoldu ne dedi tahmin et NO sadece bu NO hayatımda ilk defa bir şeyler his ettim ama karşılığı ne oldu her gün aynı otobüste birbirimize bakıyoruz göz göze geliyoruz gülümsüyoruz sohbet ediyoruz güldürüyorum ama yaptığım her şeye boşa gitti zaten 1 hafta kaldım İspanyada proje vardı ama sorsan halen onu seviyorum aradan 1 ay geçti ama yok her akşam yatarken onu görüyorum uyandığımda onun sesi gülümsemesi unutamıyorum... daha fazla devam edemiyeceğim.Dedim ama bana "bende seni seviyorum kanka" dedi