Hoşlandığım Kız açılamama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
çok yakın olduğun bir arkadaşınsa eğer açıldığında aynı hisleri paylaşmıyorsa seninle bu sana ters tepebilir arkadaşlığınızın bitmesine sebep olabilir dikkatli ol derim ama böyle hissediyorsan da senin açından sıkıntı olabilir çünkü ilerde bir gün sevgilisi olduğunda resimler paylaştığında falan sıkıntılar yaşıyabilirsin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
knka hoşlandığı biri varsa eğer sen istedğin kadar dil döküp açılsan bile gözü seni görceğini zannetmiyorum neden dersen kızın gözünde zaten harika gelsen oda senden hoşlanmaya başlayıp iş atardı sana ama dedğim gibi hoşlandığı varsa hiç zorlama derim oluruna bırak sen kendini rolenteye al ondan atak bekle derim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben de birisinden çok hoşlanıyordum ve fazlasıyla açılamıyordum bir şey oldu o bana yazdı bir soru için ve şuan çok uzun zamandır beraberiz ona bunları itiraf ettiğimde keşke yazsaydın konuşsaydın benimle diyordu bence konuşmalısın korkma cesur ol

AKA Üstün Kısa
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bugün konuşmassan yarın çok pişman olabileceğin bir şey senin yada onun başına gelebilir...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ya aga oda senin gibi bir insan karart gözünü al karşına kendinden emin şekilde tavrını koy tavrını koy dediğimde artis artis değil ağır başlı ol kızlı yanında bir kaç sağlam cümle kur sonra de çıkma teklifi işi benlik değil de elini kaldır elimden tutmak ister misin ? de düşmezse gel ben bulucam sana kız .D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
özele gel kanka bu zamana kadar hiç şaşmadım

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ben de birisinden çok hoşlanıyordum ve fazlasıyla açılamıyordum bir şey oldu o bana yazdı bir soru için ve şuan çok uzun zamandır beraberiz ona bunları itiraf ettiğimde keşke yazsaydın konuşsaydın benimle diyordu bence konuşmalısın korkma cesur ol
Aaa mutluluklar kankam, Allah ayırmasın :).

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kanka olayı bitirmiş açılma en azından kanka olarak devam et uzaklaşma :200iq:

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim karşındakide senin gibi bir insan şuan zaten beraber misin ? hayır. dene ne kaybedeceksin en fazla şuan ki durumuna döneceksin. olumlu olur ise zaten mutlu olucaksın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aga Yarın ölücekmişisn gıbı dusun sankı hayatının önemı yokmus ve bu dunya bır saçmalıkmıs gıbı aman ıntıhar etme de kıza açılabılmen ıcın guven kazanırsın nolucak olsun lan ! dersib belki

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim sadece hayal kırıklığı yaşarsın başka birinden hoşlanıyorsa eğer şansın düşük

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eger acilmassan baskasi acilir elindekini kaybedersin dostum hic bisey icin gec degldir git aciip

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uzun bir nefes al sonra kızın karşısına çık ucunda ölüm yok diye kendini teselli et ve içini dök dostum

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
seviyorsan git konuş biladerim utanmana gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Uzun zamandır yanlışlıkla hoşlanmamam gereken bir kızdan hoşlanmaya başladım ancak hoşlandığı birisi var gerçekten çok seviyorum konuşuyorum kızla ama açılamıyorum. Arada sırada açılsam ne olacak en fazla diyorum ama olmuyor ne yapmam gerek gaza gelemiyorum.
bence hiçö bekleme ztn hayat beklemekle geçiyo o yüzden ne kdr erken davranırsan o kdr iyi

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum özgüvenli ol henüz kız seni friendzone atmadıysa şakayla karışık yürü niyetini belli et en fazla reddedilirsin kaybedeceğin bir şey yok ama tecrübe kazanmış olursun :))

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Korkma dünyanın sonu değil açıl gitsin uzaktan sevmek çok zor çünkü adamı çok yoruyor

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
karşındaki de senin gibi bir insan güzel bir dille açıkla kendini bekledikçe kaybedersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...