İphone hafıza arttırma işlemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İphone 6s kullanıyorum ve hafızası yetmemeye başladı hafızasını yükseltmek istiyorum ama sıkıntılı bi işlem gibi gözüktü gözüme bilgisi olan veya yaptıranlar yorum yapabilirler mi?

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Alan yetmiyorsa bilgisayara yedekleme yaparak hafızayı boşaltabilirsin

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben 7 plus yaptım istanbul kadıköyde herhangi bir sorun olmadı 256 gb icin 400 tl para aldılar ama hiç bi sorun olmuyor eğer cihazda garanti varsa devre dışı kalıyor bilgin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yapabileceğin tek şey icloudu yükseltmek olur, satın alırsan mesela fotoğraflarını direkt icloud sistemine geçirebilirsin, o da şöyle bi durum oluşturuyo, misal galeriye girdin bi tane fotoğrafını açtın internetin kapalıysa o foto açılmaz bulanık kalır, internetin açıksa fotonun sağ alt köşesinde küçük bi yüklenme işareti gibi bi şey olur dolduğunda foto netleşir bildiğimiz bulut sistemi işte tek tavsiyem bu.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ben de 6s kullanıyorum hafıza sorunum var.Help!
Post automatically merged:

Bilgisayara yedekleme yapamıyorum

Uykucu
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
çok maaliyetli işlemler dostum
lifebox bulut depolama kullanabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
1. iOS cihazınızın kilidini açarak başlayın. Bu, ekranın aydınlatılacağı ve ana ekranın veya bir uygulamanın gösterilebileceği, ancak kilit ekranının görünmeyeceği anlamına gelir.
2. Cihazın ekranında "kapatmak için kaydırın" seçeneği görünene kadar güç düğmesini basılı tutun.
3. Ardından, güç düğmesini serbest bırakın ve ardından ev düğmesini yaklaşık beş saniye basılı tutun.

Alone Wolf
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
pc yedekleyebilirsin veya icloud dan bildiğim kadarıyla 5 liraya ek hafıza alabilirsin

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1. iOS cihazınızın kilidini açarak başlayın. Bu, ekranın aydınlatılacağı ve ana ekranın veya bir uygulamanın gösterilebileceği, ancak kilit ekranının görünmeyeceği anlamına gelir.
2. Cihazın ekranında "kapatmak için kaydırın" seçeneği görünene kadar güç düğmesini basılı tutun.
3. Ardından, güç düğmesini serbest bırakın ve ardından ev düğmesini yaklaşık beş saniye basılı tutun.
bu yöntem ne alaka dostum 3 4 defa okudum anlamadım ?

Seçkin Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
Please remove unnecessary applications.
Back up your old photos to iCloud and delete it on your device, it will help to increase a portion of your iPhone's storage.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben orjinalliğini bozmanı önermem en sağlıklısı bir belleğe hd ye yüklemeni öneririm

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Deneyeceğim

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bilgisayara fotoğrafları vs yedeklesemde her halükarda sıkıntı çıkarıyor iclouda aylık para ödemektense hafıza yükseltmeyi tercih etmiştim.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka öncellikle fotoraf gibi video gibi şeyleri bilgisayara atıp telefondakileri silebilirsin kendi telefonunun hafızasını malesefki artıramassın gereksiz olan uygulamaları silip yer acıcan baskada yolu yok :(

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bence zararlı olabilir yapmamanı tavsiye ederim yani yarın bi gün patlar falan bişey olur mazallah

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Güvenilir birine yaptır bide iyi araştır

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Teknik Servisler yapıyor bu işlemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...